2777
2789

سلام

پسر من الان ۹۵روزش ،از ۳۰روزگی تو صورتش دونه های قرمز میزد که من خودم شک کردم که به پروتیین گاوی حساسیت داره

بهش شیر آپتامیل میدادم بعد تو ۴۰روزگی تو مدفوعش خون دیدم و شکم به یقین تبدیل شد بردم دکتر و براش شیر پپتی نوشت

تا شیر شروع کردم تمام اگزمای بدنش فروکش کرد و دیگه خون تو مدفوع نبود یهو روز ۸دیدم گردنش مثل لبو سوختش ،همه دکترها گفتن ازعرق سوزیه ولی من خودم می دیدم که با خوردن شیر بچه دچار سوختگی گردن شد

بعد هم تمام تنش شد اگزما

بعدش رفتم رو پپتی جونیور ،اونم چند روز اول ساخت بعد روز ۶ تمام بدنش به صورت وحشتناک اگزما شد

طوری که نمی تونستم بچه رو نگه دارم ازشدت خارش😭😭

الهی بمیرم دست به بدنش میزدم زخم میشد خون میومد😭😭

بعد دکتر براش شیر نیوکت نوشت این شیر دیگه اخرین مرحله شیرخشک برای بچه های الرژن هست

این شروع کردم پسرم روزهای اول اوکی بود تا دیدم باز گردنش سوخت

روز۱۷،۱۸دیدم بدنش اگزما شد۲۸ اسفند شبانه  برداشتم اواردم تهران، پیش دکتر زندیه بردم

گفت محال بچه ای به نیوکت واکنش بده تو اشتباه می کنی

منم گفتم لابد دارم اشتباه می کنم

ولی حدس خودم درست بود دقیقا ازهمون روز اگزمای بدنش شروع شد و تو تعطیلات بردم دکتر پوست

فقط مرطوب کننده داد و کورتون

تو این مدت فقط به بدن این بچه کورتون مالیدم کافیه ی روز نزنم تمام تنش میشه زخم😭😭

دو روز شیر کومیدازن باز کردم با اونم شد اگزما

این اگزماها درحد وحشتناک هست اگه قابل کنترل بود غمم نبود

تمام دکترهای شهرستان رفتم اومدم تهران ،ولی متاسفانه کاری ازدست کسی برنمیاد فقط باید ی شیر به این بچه بسازه

که نمیسازه😔😔😔

دیگه بریدم ،دیگه توان ندارم ازبس دکتر رفتم و ی مرطوب کننده دادن خسته شدم

میگن محال بچه ای به این دوتا شیر واکنش بده

تمام لباساشم‌پنبه است و ازاون نیست قشنگ به چشم می بینم نیم ساعت بعد خوردن شیر بدنش میشه اگزما😔😔

مگه میشه هیچ شیری به بچه نسازه ،مگه میشه خدا به فکر غذای این بچه نباش😭😭

واقعا درمانده شدم دیگه نمی تونم این شیرها بدم اگزماش قابل کنترل نیست

کسی بوده تو خودش یا اطرافیانش بچه این طوری داشته باشن ؟چیکار کرردن

این بچه  فاویسم هم هست تنها شیری که مونده شیر سویاست نمی دونم به بچه فاویسم میشه تست کرد یا نه؟؟؟

اگه نساخت چه خاکی تو سرم بریزم ،بچه ام گرسنه نگه دارم

تجربه سنتی ،یا هرچی دارین بهم میگین؟؟

اصلا من چه شیری تست کنم همه برپایه پروتیین گاوی که به این بچه نمیسازه

از ۴۰روزگی این بچه روزی نیست که دکتر نرفته باشیم دیگه خسته شدیم

گفتن بیار تهران ،اونم اواردم ،ولی اخه باید شیر بسازه دکتر چیکار کنه؟؟؟

بگین من چه شیری تست کنم؟بافاویسم شیرسویا ضرر نداره

به خدا دیگه چشام سو نداره از گریه ،یعنی میشه همه درها به روم بسته باش و این بچه گرسنه بمونه😭😭😭

برام دعا کنید خدا راهی جلو روم بزاره

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم 🥺🥺الهی به حرمت همین شبای قدر بچت خوب خوب بشه 🥲🥲

عزیزم گهواره نصب کن اونجا مشکلتو بگو شاید یکی کمک کرد

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

درمورد شیر سویا حتما با متخصص نوزادان مشورت کن اخه این بچه خیلی کوچکه اِرژی و فاویسم هم داره فکر نکنم سویا برلش ترکیب مناسبی باشه   اصلا نمیشه پیشنهاد طب سنتی و اینا داد خطرناکه نمیشه مسئولیتشو به گردن گرفت 

امیدوارم یه شیرخشک سازگار پیدا کنی دوست من 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من چه خاکی تو سرم بریزم اخه نیوکت که پروتیین گاوی نداره پس چرا این بچه واکنش داد

من چه خاکی تو سرم بریزم اخه نیوکت که پروتیین گاوی نداره پس چرا این بچه واکنش داد

عزیزم کسی تو خانوادتون اگزما نداشته؟؟؟ ممکنه اصلا از شیر نباشه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
با شیر خودتون هم همینجوری میشد

سینه مو نمی گرفت ،دکترها هم هی گفتن قطع کن هی بده الان شده ۱۰سی سی

عزیزم شیر خودت چرا نمیدی؟! نمی‌سازه بهش ؟)

ندارم هی دکترها گفتن ازشیر خودت قطع کن دیگه داره خشک میشه 

جستجو کن شاید خانمی پیدا کردی که بچه شیری داشته باشه و بتونه به بچه شما هم شیر بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .