2777
2789
عنوان

روزه ب من واجبه یانه

248 بازدید | 13 پست

سلام لطفاً راهنمایی کنید من از سن 9سالگی روز گرفتم تا7سال پیش  اون موقع زیاد اذیت نمیشدم چون کاری نمی‌کردم مامانم همه کارها رو میکرد و من استراحت میکردم کلا جثه بدنی ضعیفی دارم 

الان ک ازدواج کردم و بچه دارم و بچه شیر میدم بدنم هم خیلی ضعیفه و پسرم هم یکساله مطمئنم ک نمیتونم روزه بگیرم .و دفعه آخر ک روزه گرفتم معده درد شدید گرفتم جوری ک از سوزش شدید میخاستم روزه رو باطل کنم  ولی بازم تا افطار صبر کردم ولی دیگه  چند سال هست ک هم بخاطر دوتا بارداری و دوتا دوران شیر دهی روزه نگرفتم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خودت میتونی متوجه بشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خیر واجب نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط خودت میتونی متوجه بشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

صادق باش 

رو راست باش با خودت

روزه برای همه سختی های خودشو داره

اگه واقعا واقعا نمیتونی نگیر

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
اگه واقعااااا نمیتونی و برات مشکل به وجود میاد نگیر 

دیگه از ترس همون روز نگرفتم ک معدم سوزش شدید پیدا کرد اما هیچ وقت ب دکتر هم نرفتم. واسه گوارشم  الانم همیشه فکرم در گیر این چند سال هست ک نگرفتم 

صادق باش  رو راست باش با خودت روزه برای همه سختی های خودشو داره اگه واقعا واقعا نمیتونی نگیر

یعنی باید برم دکتر آزمایش بدم. ببینم واقعا معدم مشکل داره یانه آخه چند سال هم هست ک درگیر یبوست هستم یه آزمایش هم برام نوشتن اما هنوز نرفتم بدم آخه گفت یکم گرونه 

یعنی باید برم دکتر آزمایش بدم. ببینم واقعا معدم مشکل داره یانه آخه چند سال هم هست ک درگیر یبوست هستم ...

اره عزیزم برو دکتر

این چیزیه که واجب هست و به گردن ماست

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤