2777
2789
عنوان

وصیتنامه...

326 بازدید | 54 پست

واسه ادمایی که هیچوقت نخاستنم هیچوقت ندیدن منو...هرجوری تونستن خارم کردن لهم کردن ۱۸ سال رنگ خوشی ندیدم همش تحمل کردم اما دیگه نمیتونم با با اتفاقی که افتاده دیگه واقعا نمیشه...

نمیدونم واسشون وصیتنامه بنویسم که هرروز با خوندنش زجر بکشن یا نه از طرفی هم میگم شایداصلا نخوندن و پیش خودشون بگن بهتر ک رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونستی من همینارو تو 10 سالگی تجربه کردم؟ میدونستی من 11 سالگی خودمو تقریبا دار زده بودم و کبود شده بودم؟ میدونستی و تو 10 سالگی زنونگی، مسائل ج ن س ی و...رو میدونستم؟ میدونستی من تو 10 سالگی افسردگی و جنون ناپیدا حاد داشتم؟ میدونستی......

دووم بیار، من دووم اوردم. بچگی نکردم ولی الان دارم جوونی میکنم. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
بخدا که ارزش نداره خودتو وسه هیچکس بکشی  قوی باش این زندگی تو نه زندگی اونا قوی باش اجاه نده ...

نمیتونم😭😭تو خونه مثل حیوان نجس باهام رفتار میکنن دیشب تا سر مرگ کتکم زدن وقتی بقیه رو میبینم و خودمو میبینم دلم‌ب حال خودم میسوزه حداقل خودمو راحت کنم

اره  ولی خیلی دلم‌میسوزه برای خودم هزارتا ارزو داشتم

اگه به دنیا اومدی حتما دلیل محکمی داشته 

بی انصافیه قصه رو تا جای سختش تحمل کنی و خودتو از شیرینیاش محروم

چه میدونی شاید فردا همون روز خاص زندگیت باشه به خاطرش هر روز خدا رو شکر کنی

میدونستی من همینارو تو 10 سالگی تجربه کردم؟ میدونستی من 11 سالگی خودمو تقریبا دار زده بودم و کبود شد ...

💔💔من هچیوقت جرعتشو نداشتم میترسیدم هربلایی سرم اوردن اما بازم میترسیدم چند سال پیش بابام با دستاش داشت خفم میکرد مرگو دیدم‌اما نمیدونم چرا بعدش خودمو خلاص نکردم

من هیجوقت زندگی‌نکردم حتی  کودکی هم نکردم

اگه به دنیا اومدی حتما دلیل محکمی داشته  بی انصافیه قصه رو تا جای سختش تحمل کنی و خودتو از شیر ...

نمیتونم دیگه نه دوستی دارم نه خانواده ای

همه پسم زدن