2777
2789

چند روزه اینستام خراب شده مثلا الان یکی از فالورام یک ساعت پیش فعال بوده ولی میزنه دیروز فعال بوده چجوری درستش کنممم بروز رسانی هم نمیشه 

لبخند تو خلاصه ترانه هاست...دستای تو برای زخم من دواست...

اون فالورت خودش گزینه وضعیت فعالیتش رو غیرفعال کرده؛وقتی کسی گزینه وضعیت فعالیت رو غیرفعال میکنه،حتی اگه انلاین هم باشه آخرین بازدیدش رو نمیزنه اینستا (و میزنه دیروز فعال بوده مثلا) 

کاربری دست دو نفره
اون فالورت خودش گزینه وضعیت فعالیتش رو غیرفعال کرده؛وقتی کسی گزینه وضعیت فعالیت رو غیرفعال میکنه،حتی ...

نه خواهرمه ک این کارو نکرده  نه تنها خواهرم بلکه همه فالورام اگه یکی دو ساعت پیش آنلاین بودن یچی دیگه میزنه آخرین بازدیدشونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهرمه ک این کارو نکرده  نه تنها خواهرم بلکه همه فالورام اگه یکی دو ساعت پیش آنلاین بودن یچ ...

اها

فیلتر شکنت اوکیه؟نتت چطور؟ممکنه اینستات قدیمی باشه یا نیاز به بروزرسانی داشته باشه

کاربری دست دو نفره
اها فیل تر شکنت اوکیه؟نتت چطور؟ممکنه اینستات قدیمی باشه یا نیاز به بروزرسانی داشته باشه

هرچی میکنم بروز رسانی نمیشه😕