2777
2789
عنوان

آبله مرغان گرفتید؟

676 بازدید | 26 پست

خواهرم و دو تا بچه هاش گرفتن و روز قبلش که علامت نداشت خونمون بودن حالا تو اینترنت نوشته از دوروز قبل زدن اون دونه ها احتمال گرفتنش از شخص دیگه هست و اگرم گرفته باشم بین ۱۰ تا ۲۱ روز دوران نهفتگی داره بعد خودشو نشون میده 

حالا بی نهایت میترسم ازش گرفته باشم بزنه رو صورتم و جاش بمونه اصن استرسش منو کشته اروم نمیشم😭

شما تاحالا گرفتید؟ جاش مونده؟

اگه اصلا نکنم جاش میمونه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم پارسال گرفت جاش نموند  اصلا نترس اگر قرار باشه بگیری میگیری بستگی به بدنت داره  چند ...

22

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بله آذر ماه گرفتم 

نموند جاش؟

من جات بودم میرفتم که حتما ازشون بگیرم فکر کن این اتفاق زمانی بیفته که تو باردار باشی و ناخواسته اینطوری در معرض قرار بگیری ، ابله مرغون گرفتن توی بارداری مساوی فاجعه ست برای جنین 

فارغ از اون ، توی پیری یا مثلا پنجاه سالگی اگر در معرض قرار بگیری دیگه آبله مرغون نمی‌گیری زونا میگیری وحشتناکه وحشتناک 

شنیدم واکسنش هم هست اگر صبر کردی دیدی نگرفتی یا برو واکسن بزن یا برو بغلشون کن بگیری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منک خیلی بچه بودم گرفتم اما زنداداشم چندماه پیش گرفت جاش مونده اما داره کمرنگ میشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

درود گلی. تا فشارش ندی یا خودش باز نشه جاش نمیمونه. یادمه دبستانی بودم گرفتم جای دونه ها خیلی درد دا ...

آها پس اگه دستکاری نکنم نمیمونه؟

من اسفند گرفتم سخت هم نگذشت بهم ۱۶ سالمه فقط توی گلو و دهنم اذیت شدم هیچی نمیتونستم بخورم زخما اصلا دست نزن بهشون پماد بزن استرس هم نداشته باش میتونی اسپری بگیری از داروخونه وقتی خشک شدن بزنی روشون زودتر بره جاشون

منک خیلی بچه بودم گرفتم اما زنداداشم چندماه پیش گرفت جاش مونده اما داره کمرنگ میشه

کنده اون دونه هارو؟