2777
2789
عنوان

کسی بچه اش از این ویروس جدید گرفته

454 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم 3 سالشه دیروز وقتی بیدار شد آبمیوه پاکتی طعم آلبالو خورد هیچی دیگه تخورد یکی دو ساعت بعدش گفت دلم درد میکنه به زور آب جوش نبات بهش دادم و بعدش چند تا لقمه نیمرو. سه چهار باری در حد خیلی کم اسهال داشت میترسم ویروس باشه. علائم ویروس جدیده که همراه اسهال و استفراغ چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،تاریخ آبمیوه رو چک کردی؟

نه والا چک نکردم. اتفاقا مارک آبمیوه از این الکی ها بود رفتیم سوپری گفت الا و بلا اینو میخوام. آلبالو هم ترش از دست خودم عصبانی ام چرا کوتاه اومدم 

[QUOTE=333741230]علائمش دل پیچ ،اسهال یا یبوست،سردرد،تب،بدن درد،تهوع شدید،بی حالی،بی اشتها[/QUOTE فعلا خدا رو شکر تب و بی حالی نداره فقط بعدظهر گفت دلم درد میکنه دیگه نگفت 

اینم احتمالا از همینه. خدا خیرت بده. 

سلام گلم من یکی ازتاپیکاتون خوندم درمورد پی جی دی بود انقدرناامیدبودم که باخوندنش نوری تودلم اومد من دوتاسقط داشتم یه دختر۵ ساله م فوت شد دکترگفته پی جی دی شماانجام دادید کدوم مرکز همون باراول انتقال مثبت شد