2777
2789
عنوان

خیانت همسر

246 بازدید | 7 پست

سلام خانما خوبید سه تا بچه دختر دارم 

معلمم.

شوهرم آدم نیس مدام با یکی هس هی ترک میکنه هی برمیگرده اخیرا با دختر عمه اش افتاده رابطشون دو سال شده مجرده متولد ۶۴ بچه پولدار همسن شوهرم افتاده با شوهرم بحدی که عمه ارتباطش با خونواده ی شوهرم قطع کرد که این دو تا راحت با هم رابطه داشته باشن و قصد ازدواج داره عمه هم به شوهرم گف زنتو طلاق بده  بیا من بهت دختر میدم نمیدونم چرا این کار رو کرد شاید توهم ور داشته یا شاید سرلج من آخه مرد با سه تا بچه مگه گیرش نمیات ولی فهمید من سه تا بچه رو گردن نمیگیرم و دادگاه مهریه رو کامل به نفع من زد جا خورد بی خیال طلاق شد دختره هم فهمید چیزی بش نمیماسه بی خیال ازدواج  شدند ولی هنوز باهم صبح تا شب در ارتباطن

چکنم واقعا خسته شدم از یطرف دخترام گناهدارن از یطرف من گناهدارم 

سرزنشم نکنین که چرا سه تا بچه احتمالا خواست و حکمت خدا بوده چون قصد بچه دارشدن نداشتم و آی یو دی گذاشتم اما به خواست خدا شدند 

فقط الان بگین چجور زندگی کنم فقط خدا و خودمو و بچه هام ببینم و این مرد برام کمرنگ باشه و فقط به عنوان شوهر در جلوی مردم و بابا برا بچه ها ببینم آدم حسابش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته ،  اگه آدم شرایط اینو داشته باشه که بچه هاشو برداره ببره، شرایط مالی، خیلی خوبه وگرن ...

بگو خونه بهت بده، خرج بچه ها هم بده بره گمشه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بازم خدا رو شکر ک سر پای خودتی و شاغلی فقط و فقط با عشق برای بچهات مادری کن. آخرش پشیمون میشه. شاید دیر باشه اون روز ولی بهش بگو حلالت نمیکنم ک اینقد دلمو شکستی. چون واقعا باید بی رحم باشه ک اینجوری میکنه

خیلی دلم گرفت خدا بهتون صبر بده 

بابای منم همچینه و من واقعا بخاطرش سرم پایینه و هرلحظه ارزوی مرگشو دارم خدا نیاره روزیو ک دختر از پدرش چندشش بشه خدا ب شما و دختراتون صبر بده براتون دعا میکنم