2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا که شرایطشون خیلی سخته بین رشته بدون کنکور اینجا و دندون یا پزشکی روسیه کدام عاقلانس؟

اره سخته ولی خب این بدتره که تلاشی نکنم براش😔

عام خب دومی رو انتخاب میکنم یعنی روسیه

چون واقعا واقعا ارامشم خیلی مهمه برام... 

همه چی بستگی ب شرایط خودت داره فقط خودت

نمیدونم واقعا

گیجم گیج 

اصلا خوابم نمی‌بره از فکرو خیال با اینکه امروز روز سختی بوده 

اینجا رفاه کامل دارم تنها جایی که میتونم برم روسیه هست چون ورودیش آسونه از اون طرف باید 6سال درس بخونم بعد بیام اینجا یکی دوسال ازمون بدم تا بهم پروانه بدن ...کلی سختی داره سالی دوبار میتونم بیام تک دختر هم هستم خیلی دلتنگ میشم ولی خب از طرفی هم تحصیلات خیلی مهمه🙂

اصلا نمیدونم چیکار کنم عقلم کار نمیکنه 

یعنی چی آرامش؟یکم بیشتر میگی عزیزم.....

اولا جنبه ی فرهنگی مهمه ، یعنی من اینجا حق انتخاب پوشش خودمو ندارم و ارامشمو ازم میگیره

و این همه مرد که ادعای برتری دارن و مردسالاری تو جامعه فراوونه

وقتی میرم بیرون اگر شالم از سرم بیفته همه تیکه میندازن و الان شدم یه افسره بدبخت که بعضی اوقات از جنسیتم بدم میاد.

و دوما به خاطر اینکه تقریبا اینجا اینده ای نمیبینم...عملا پوووچ... 

فک کن بری یه جایی بعد بهت بگن مُعَرِفِت کی بوده؟(همون پارتی)...بعد تو بگی هیچ کس...بهت نیشخند بزنن و ردت کنن...

🖤:)

نمیدونم واقعا گیجم گیج  اصلا خوابم نمی‌بره از فکرو خیال با اینکه امروز روز سختی بوده  ا ...

من زیاد درباره روسیه تحقیق نکردم

پزشکی اونجا فک کنم بالاخره باید یه ازمون ورودی هم داده بشه درسته؟

و اینکه برای اقامت دائم بعد از تحصیل چجوری میشه اقدام کرد شرایطش چجوریه؟

هیجی دیگه حالا فک کن شانس با ما یار بود و رفتیم روسیه بعد همونجا اوکراین حمله بکنه 🤣🤣🤦‍♀️

اولا جنبه ی فرهنگی مهمه ، یعنی من اینجا حق انتخاب پوشش خودمو ندارم و ارامشمو ازم میگیره و این همه م ...

اررره میفهمم چی میگی 

من لباس‌ مناسب میپوشم پوششم بد نیست ولی یه بار توی خیابون خیلی خرید کرده بودم دستم بند بود داشتم میرفتم طرف ماشين شالم افتاد دور گردنم بعد چندتا پسره اونجا بودن یکیشون بهم گفت کلا بندازش باحالت تمسخر گفت 

خالم همرام بود همون لحظه گفت چی گفتی ،گفت هيچي ببخشید زودی رفتن 

من تا یه هفته کلا افسرده بودم بخاطر این حرفشون😑

من زیاد درباره روسیه تحقیق نکردم پزشکی اونجا فک کنم بالاخره باید یه ازمون ورودی هم داده بشه درسته؟ ...

آره آزمون ورودی داره ولی خب تقلب زیاد میشه

اقامت دائم نمیدونم من اصلا روسیه دوست ندارم میخوام برگردم خیلی وابستم به خانوادم 

وای دقیقا این شانس منه تاحالا خبری از جنگ نبود حالا که من میخوام برم حمله کردن🤣🤣🤣🤣🤣🤣