2777
2789

میخوام نماز شب بخونم فردا پاک میشم

توی نماز وتر باید اسم ۴۰ نفرو نام ببرم و واسشون 

دعا کنم

سنمم کمه ۱۴ سالمه چندروز دیگه میرم ۱۵ دلم پاکه ها😁❤

دوست داشتم کاربر های نی نی سایت باشن🙂❤

هرکی دوست داره زودتر بگه 

نمیخواد اسم بگین نام کاربیتون هم قبول خدا میدونه کیو میگم 

ولی هر کی خواست اسمشو بگه درخواست دوستی بده

اسم چهار نفر رو فعلا نوشتم 

بقیه هم اگه دوست داشتین بگین 

اگه زیاد شدین بیشتر از ۴۰ تا دوباره تایپیک میزنم بعد یه ماه دوباره اسم بدین 

منم دعا کنین💚

یاعلی

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

پردیس

لطفا دعا کنید به درامد برسم و بی پولی نکشم😔🤲🏻 من باید کمک خرج خانوادم باشم.
لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم همیشه.
زحمت هام نتیجه بدن و شرمنده مامان بابام نشم.
همه واحدهای درسیم رو پاس کنم و امسال دفاع کنم و درسم تموم بشه.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اسمم نگین حاجتم ازدواج موفق و رفتن به کربلاست 

حاحت روابشی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

هاله

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طاهره

شیما

بدستاوردن سلامتیم

و فرزند سالم پسر

برات صلوات فرستادم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!