2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شب قدر، تقدیر یکسال رقم میخوره، حیفه آدم فقط یک آرزو کنه.

توی این سالها خیلی از حاجتهایی که شب قدر از خدا خواستم به لطفش بهم داده

اما در کل بهتره از خدا آمرزش و عاقبت بخیری طلب کنیم، وقتی ببخشه آرزوهامون به خوشی برآورده میشه ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شب قدر، تقدیر یکسال رقم میخوره، حیفه آدم فقط یک آرزو کنه. توی این سالها خیلی از حاجتهایی که شب قدر ...

ببخشید من پریود شدم اما خیلی دلم میخواد فردا شب باز برم مسجد چیکار کنم میخوام برا خانوادم دعا کنم دیشب برا خودم دعا کردم

ببخشید من پریود شدم اما خیلی دلم میخواد فردا شب باز برم مسجد چیکار کنم میخوام برا خانوادم دعا کنم دی ...

عزیزم حتما که نباید رفت مسجد!

البته مسجدها هم جایی برای کسانیکه عادت هستن دارن، اما اگر نتونی بری هم از تلویزیون تمام مراسم احیا پخش میشه.

ان شاءالله به خوشی و سلامتی حاجت روا بشی🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مگه نمیشه دعا کرد  پس کی دعا کنیم ما که هرچی خواستیم هروقت خواستیم نَد

نمیدونم اسی جون من مامانم از بچگی همیشه میگفت شب قدر برای امرزش باید دعا کنیم فقط همین تو ذهنم جا افتاده من تنها شبیه ک هیچ ارزویی نمیکنم فقط میگم امرزش

مذهبی ام نیستیم اصلا ولی تااونجا که میدونم خاصیت اولیه این شب امرزش کناهانه

اینم ک میگی ارزوهات براورده نمیشه

اگه یکی از ارزوهات براورده نمیشه قطعا نتیجه ش خیر نیست برات

من تجربه کردم اگه خواستم یا حاجتم یه چیز منفی برای یه شخص دیگه باشه اصصصلا محقق نمیشه با هیچ ختم و‌نذری

اما حاجتای دیکه ختم و ذکر زیاده باید یکم مراقبه کنی سطع انرژیت بالا بره بعد سریع میگیره حاجتت ایشالا