2777
2789
واسه خودش که خوبه تجربیات بالایی داره یه پا استاد و روانشناسی باید شده باشه برای خودش😄 

ربطی نداره واقعا

کرسی رولنشناسی که نیست

مثلا اگه کسی بخواد بگه دروغ نمی گم می گه من کاربر قدیمیم

خب مگه کاربر قدیمی نمی تونه دروغ بگه؟😁🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره واقعا کرسی رولنشناسی که نیست مثلا اگه کسی بخواد بگه دروغ نمی گم می گه من کاربر قدیمیم ...

نه دیگه نمیتونه...

چون اگر قرار بود دروغ بگه طی ساااالیان یا دروغش درومده بود یا قطع دسترسی شده بود.

احتمال دروغ گفتنش خیلی کمتره.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه دیگه نمیتونه... چون اگر قرار بود دروغ بگه طی ساااالیان یا دروغش درومده بود یا قطع دسترسی شده بود ...

چرا که نه؟

آدمی که باهوش باشه می تونه

(البته من قصد توهین ندارما کاربری شما به اندازه سن منه ولی خب اینم محتمله)[املام ضعیفه و امیدوارم محتمل رو درست نوشته باشم🤦🏻‍♀️😁]

چرا که نه؟ آدمی که باهوش باشه می تونه (البته من قصد توهین ندارما کاربری شما به اندازه سن منه ولی خ ...

یا اصلا استانداردای نینی سایت اصلا استانداردای مناسبی نیس

یعنی خیلی باید خود سانسوری کنی تا بت نی بمونی

اتفاقا همیشه اونی بودم که از قدیمیا سوالایی می پرسید که دوست نداشتن جواب بدن😁🤦🏻‍♀️

عزیزم دیگه اونا جایگاهشون فرق داره تو هر تاپیکی نمیرن  هر حرفیو. نمیزنن وگرنه از درجشون کم میشه  🤭من خودمم دارم میرم ب سمت قدیمی شدن😎😎🤣

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم دیگه اونا جایگاهشون فرق داره تو هر تاپیکی نمیرن  هر حرفیو. نمیزنن وگرنه از درجشون کم میشه ...

احساس خفگی نمی کنن؟

من ۳۰ روز تعلیق بودم احساس می کردم یکی دست گذاشته رو گلوم🤦🏻‍♀️😁

احساس خفگی نمی کنن؟ من ۳۰ روز تعلیق بودم احساس می کردم یکی دست گذاشته رو گلوم🤦🏻‍♀️😁

ن دیگه تاپیکای خوبم زیادن میرن. اونجاها  بعدشم قدیمیا سنشون بیشتره و مشغلشونم احتمالا بیشتره کمتر میان سایت وابستگی ندارن 

ن دیگه تاپیکای خوبم زیادن میرن. اونجاها  بعدشم قدیمیا سنشون بیشتره و مشغلشونم احتمالا بیشتره کم ...

اینم حرفیه

ولی من بزرگ تر که بشم وقتم خالی تر می شه😁🤦🏻‍♀️از کار میفتم بعد می چسبم به تفریح

اینم حرفیه ولی من بزرگ تر که بشم وقتم خالی تر می شه😁🤦🏻‍♀️از کار میفتم بعد می چسبم به تفریح

ازدواج کنی سرتم نمیتونی بخارونی بچه دار شی دیگه بدتر دو تا بچه سه تا بچه دیییییگه بدتر  بنظرم مشکلاتم همراه سنمون بزرگتر میشن  شاید جسمی زیاد فعالیت نکنی اما فکرت همیشه مشغوله