2777
2789
عنوان

از این ضایع تر

78 بازدید | 6 پست

خانوما سلاااام انقد این اتفاق برام عجیب پر از علامت سوال بود که خاستم ب شماام بگم ...من ۲۴سالمه چند ماه عقد کردم یه جاری ک ده سال از خودم بزرگتر دارم اینم بگم ک جاریم از بعد عقد من خیلی خیلی ب خودش پوست تیپش میرسه انقد ک حتی عمل ببینیم کرد ... قبلاً حس میکردم ب من حس حسادت داره .ولی من همیشه ی احترام خاصی براش قاعل بودم خیلی خوب بودیم حتی روز تولدش تایپ زدم ک براش چی کنم سورپرایز شه حتی چند تا از دوستان گفتن اولش اینجوری . واقعا راست گفتن ب مرور روی دیگش شناختم در کمال احترام ازش فاصله گرفتم صمیمیت کم کردم. الان هفت ماه حاملس اینم بگم ک کل تعطیلات عید سفر شمال بود تا دو روز پیش ک اومدن .همسرم گفت حالا ک داداشنا اومدن خونه تنها نیست ما بریم ی وری با باباینا ...قرار بر همدان شد حتی ب اونام تعارف زدیم چون همسرم رابطه خوبی با برادرش داره.گفتم اونا ب منو تو ک تازه عقد کردیم ی تعارف نزدن ولی تو بزن عیب ندارد . قبول نکردن نیومدن . گفت ن ما خسته سفریم .ما رفتیم امروز صبح برگشتیم . و دیدیم ای دل غافل اینا بعد ناهار بار بندیل کردن دارن میرن همدان.اینم بگم ک از شمال اومد بود کمر درد داشت رفت دکتر گفته دیگه براش سفر ممنوع کرد . با اون وضع هفت ماهگیش امروز رفتن همدان . من فقط سکوت😅😅🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری با اون شیکمش راه میفته اینورو اونور چه دل خجسته ای داره

امروز رفتم  خونه پدر بزرگ مادر بزرگم.پدر بزرگم  ی مثال خوبی زد . وقتی فهمید اونام رفتن همدان . گفت یکی ب همسایش حسادت می‌کرده .میبینع اون خوشبخته خوشه .ب یکی میگه بیا سر من ببر بنداز حیاط اونا چاقوام خونی بنداز خونه اونا تا پلیساا بیان سر منو اونجا پیدا کنن اون بدبخت شه ....آدم حسود از جونش میگذره تا تو خوشی نبینی 

امروز رفتم  خونه پدر بزرگ مادر بزرگم.پدر بزرگم  ی مثال خوبی زد . وقتی فهمید اونام رفتن همد ...

دقیقا

حالا اون وسط دلش به حال بچش نمیسوزه جالبه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،