2777
2789
عنوان

دیروز پریود شدم اقدامم😓😓😓

452 بازدید | 17 پست

این دوره پريودم چکار کنم زودتر تر حامله شم ....مشکلی نداریم ...این ماه سومين ماه اقدامه ...بگید چیا بخورم چکارا کنم طبعم بلغمی 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نی نی میخوام آخه

سلام عزیزم خوب منم نینی میخوام ولی تقریبا 10ساله منتظرم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

از روز 11سیکلت یه شب درمیون اقدام داشته باش 

ایشالا زود زود مامان می شی 

ولی تا یه سال طبیعی هست اگه نشه، البته اگه سنت بالا نیست آزمایش ها ی قبل بارداری رو هم دادی و همه چی اوکی هس،، پس لطفا استرس نکن چون واقعا بازدارنده و سم هست، فقط جلوگیری نکن همین 

عزیزم منم بلغمیم کارایی که میکنم اینه .قطره ویتاگنوس میخورم روزی دوبار .رازیانه وعسل یه لیوان .سیاه دونه وعسل یه قاشق .جلبک کلرلا .اسیدفولیک .روی یاسلنیوم .بادکش رحم .ماساژ باروغن سیاه دانه .پیاده روی .غذاهای گرم وخونگی .تخم مرغ محلی .روغن حیوانی روغن دمبه .زیتون کنجد .ابگوشت .اب نخود .جوانه گندم .شوهرم یه معجون باعسل وجنسینگ وخرنوب وگرده گل وثعلب .وعرق کاسنی .ویتامین پریناتال یا ویتامین ای وروی وسلنیوم واسیدفولیک ..جلبک کلرلا .البته ما۸ ساله منتظریم .حجامتم میکنیم .اها موقع اقدام پاهاتو تا ده دقیقه حداقل روبه بالا نگه دار یاتکیه بده دیوار .تا دوساعت ازجات بلند نشو نرو سرویس بهداشتی حموم هم نرو 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
تست خانگی چیه؟؟

آب منی ریخت تو لیوان یکبار مصرف ها😑😑😑همه رفت ته آب میگن قدیم اینجوری آزمایش میکردن

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......