2777
2789
عنوان

بهترین رنگ فرش برای جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم خیلی خوبه  هم خنثی است هم به همه چی میاد اما من خودم ترسیدم کرم بردارم توسی هم خنثی است& ...

ببین عکسی ک خودم گرفتم کیفیتش بالا شد نیومد

این اسکیرین نود درصد شبیه فرش منه

زمینه توسی گرم

طرحاش توسی سرد

پتینه آبی و اجری و اینا داره

ک من با پرده آبی و کرم ست کردم

خیلی کمتر نسبت ب فرش اشپزخونم کثیف میشه

فرش اشپزخونم سفید و کرم و کالباسیه تقریبا

اگه بتونی فرش کرم سفیدو مراقبت کنی شیکه واقعا

نمیدونم چرا همه میگن کرم خیلی سخت ما داریم سیاه میش لکه میافتع و...

بستگی داره .من فرش قبلیم زمینه اش شیری بود و نقشه اش خلوت بود همونطور که شما گفتی زود کثیف میشد و جای پا هم سیاه میشد به مرور . فرش جدیدم همینه که عکسشو گذاشتم . هم رنگ زمینه اش کرمه تیره تره هم پر از گلهای ریزه و شلوغه . لکه هم به راحتی خودشو نشون نمیده . مثل فرش قبلیمم با راه رفتن و جای پا سیاه نمیشه . 

بستگی داره .من فرش قبلیم زمینه اش شیری بود و نقشه اش خلوت بود همونطور که شما گفتی زود کثیف میشد و جا ...

این فرش خونه مامانم لبه های فرش نمیدونم تو عکس مشخص یا ن 

ولی پا میخوره سیاه میش

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
این فرش خونه مامانم لبه های فرش نمیدونم تو عکس مشخص یا ن  ولی پا میخوره سیاه میش

اره مشخصه کرمه . بالاخره به مرور پا میخوره همینه دیگه.چون دیگه اونجا که گل و نقش نداره کرم ساده اس . ولی بازم خوبه . زمینه اش که روشنتره بخاطر گلهای شلوغش فک میکنم کثیفی رو نشون نده . درسته؟ 

اره مشخصه کرمه . بالاخره به مرور پا میخوره همینه دیگه.چون دیگه اونجا که گل و نقش نداره کرم ساده اس . ...

بله لبه ها کرم ساده س

ن زمینه زیاد کثیفی رو نشون نمیده

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست