2777
2789
عنوان

عجل وفاتی یا ربنا

71 بازدید | 11 پست

این زندگی دیگه به درد نمی خوره.کاش پارسال از‌خدا نمی خواستم زنده بمونم.من مرده متحرکم.خدایا بحق امام علی و بحق چهارده معصوم‌ منو از روی زمین بردار.بذار بیام اون طرف.عذاب این طرف سختتر از اون طرفه.خدایا منو از روی زمین بردار.تو رو خداییت منو از روی زمین بردار.به امام حسین قسمت میدم منو از روی زمین بردار.لعنت به من لعنت به زندگی من.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی مطمئنی الان بمیری میری بهشت؟

دیگه واسه من بهشت و جهنم فرقی نمی کنه.من دنیا و آخرتم جهنم شده.واسم فرقی نداره .سوختن سهم منه

چرا جهنم شده؟

سر غفلت و نادانی اجازه دادم با آبروم بازی کنن و آرامشمو بگیرن.هزار و یک تهمت و حرف و حدیثم واسم دربیارن

زندگی واسه اکثر آدما کسالت بار شده  اکثرا دچار افسردگی و روزمرگی هستیم . اتفاقا همین دیشب به ...

دقیقا. چرا دیگه هیچکی خوش نیست؟ همه ی دردی دارن...آخرین باری که ما ایرانیا زندگی کردیم دهه ۸۰ بود انگار.بعد اون همه چی بد شد

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واگذارشون کن به خدا، تو به فکر آخرتت باش نه مردن

همه زندگیم بهم ریخته چندماهه دارم از غصه می میرم دیگه آخرت به دردم نمی خوره.جوری بهم ضربه زدن که نمیشه کاری کرد.فقط طلب مرگ می کنم از خدا