2777
2789
عنوان

حکم رنگ مو چیه؟؟

1007 بازدید | 53 پست

من خوندم که رنگ مو برای وضو و غسل مشکلی نداره

ولی سوال من اینه که راجع به رنگای فانتزی مو هم صدق میکنه؟ چون هر بار که میرم حموم آب رنگی از سرم خارج میشه

مرجع تقلیدم مکارمه

رفتم تو سایتش آنلاین پرسیدم میگه اگه مانع محسوب میشه باید پاک بشه

خب من از کجا بدونم مانع هست یا نه؟!

همه جا هم نوشته شده اگه چیزی جِرم داشته باشه باید پاک بشه، منظورشون از جرم چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل نداره

عزیزم مو جزو اعضایی نیست که مانع غسل بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکل نداره عزیزم مو جزو اعضایی نیست که مانع غسل بشه

چرا عزیزم مو اگه روش جرم باشه مانع غسل میشه تو احکام نوشته شده بخونید

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان