حقیقتا باید به تیم مدیریت سایت نینی سایت تبریک گفت که چجوری و چه مطالبی رو سئو کرده توی گوگل که اون ( کاربر اقا یا کودک سال یا ... ) با یه سرچ به این سایت رسیده ، حالا نه اون ، کلا اقشار مختلف رو. دست مریزاد خانم تهرانی
ولی یه سری از کاربرا هستن که سایت رو مختص به ، جمله ام رو اصلاح کنم ، بعضی از کاربران خانم هستن که سایت رو مختص به خودشون میدونن و فکر میکنن که خواننده تاپیکشون مثلا فقط اعضای سایت هستن در حالی که اینطور نیست. زمانی باید این حرف رو میزدن که تمام موضوعات سایت براساس شعار سایت می بود ، وقتی نویسنده سایت ، مقاله درباره سروها میذاره ، این کجای شعار سایت تعریف شده؟
.
.
با این حال ، بعضی از تاپیک ها برام خیلی عجیبه ، مثلا گفته که کاربر اقایی که داخل سایته چی؟ هیچی ، مثل این می مونه که بگی کاربر که داخل اینستاگرام یا یوتیوب یا توییتر ( ایکس ) یا فیس بوکه چی؟ / بعد خوبی اینستاگرام اینه که باید اکانت داشته باشی تا بتونی پست و استوری بقیه رو ببینی وگرنه مثلا ادرس سایتشو بالا بیاری تا لاگین نکنی ، عملا هیچکاری نمیتونی بکنی.
.
.
با رویه ای که خانم تهرانی پیش گرفتن ، جامعه هدف رو منظور دارن و نه صرفا فقط بانوان یا تاپیک هایی با موضوع شعار سایت. بازدید بیشتر درامد بیشتر ، بازدید ها هم مهم نیست برای کی باشه ، همه ، هر فارسی زبانی اعم از خانم یا اقا یا کودک یا خردسال ، هر چند توی قوانین گفته شده 15 به بالا ولی خودمون رو گول نزنیم بعد از کرونا و اموزش مجازی ، کاربران بیشتر به این سمت مجازی اومدن که یه بخشی هم شدن اعضا ، من کاری به سن ندارما ، یکی بگه دهه فلان یا فلان جامعه سن ای ، امروز سنش کودکه فردا مثلا مادر هست ، من منظورم جامعه هدفه.