2777
2789
عنوان

📌.51.پسری که "نینی_سایت" داره ! ...

681 بازدید | 66 پست

حقیقتا باید به تیم مدیریت سایت نینی سایت تبریک گفت که چجوری و چه مطالبی رو سئو کرده توی گوگل که اون ( کاربر اقا یا کودک سال یا ... ) با یه سرچ به این سایت رسیده ، حالا نه اون ، کلا اقشار مختلف رو. دست مریزاد خانم تهرانی

ولی یه سری از کاربرا هستن که سایت رو مختص به ، جمله ام رو اصلاح کنم ، بعضی از کاربران خانم هستن که سایت رو مختص به خودشون میدونن و فکر میکنن که خواننده تاپیکشون مثلا فقط اعضای سایت هستن در حالی که اینطور نیست. زمانی باید این حرف رو میزدن که تمام موضوعات سایت براساس شعار سایت می بود ، وقتی نویسنده سایت ، مقاله درباره سروها میذاره ، این کجای شعار سایت تعریف شده؟

.

.

با این حال ، بعضی از تاپیک ها برام خیلی عجیبه ، مثلا گفته که کاربر اقایی که داخل سایته چی؟ هیچی ، مثل این می مونه که بگی کاربر که داخل اینستاگرام یا یوتیوب یا توییتر ( ایکس ) یا فیس بوکه چی؟ / بعد خوبی اینستاگرام اینه که باید اکانت داشته باشی تا بتونی پست و استوری بقیه رو ببینی وگرنه مثلا ادرس سایتشو بالا بیاری تا لاگین نکنی ، عملا هیچکاری نمیتونی بکنی.

.

.

با رویه ای که خانم تهرانی پیش گرفتن ، جامعه هدف رو منظور دارن و نه صرفا فقط بانوان یا تاپیک هایی با موضوع شعار سایت. بازدید بیشتر درامد بیشتر ، بازدید ها هم مهم نیست برای کی باشه ، همه ، هر فارسی زبانی اعم از خانم یا اقا یا کودک یا خردسال ، هر چند توی قوانین گفته شده 15 به بالا ولی خودمون رو گول نزنیم بعد از کرونا و اموزش مجازی ، کاربران بیشتر به این سمت مجازی اومدن که یه بخشی هم شدن اعضا ، من کاری به سن ندارما ، یکی بگه دهه فلان یا فلان جامعه سن ای ، امروز سنش کودکه فردا مثلا مادر هست ، من منظورم جامعه هدفه.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا سمیر

گول نزن خودتو

سایت سایت زنونه ایه  چه بخوای چه نخوای 

با کلمات بازی نکن

اع! 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

موافقم 

نی نی سایت مخصوص زنان باردار و بجه داره 

ولی کودکان مجرد هم متاسفانه عضو میشن

و موضوعات فقط مربوط به کودک و مادر نیست

به همه چیزای زندگی و اعتقادی و ... مربوط هستش

پس نمیشه گفت حضور آقایون اینجا دلیلی نداره 

ولی خب آقایون بازم باید رعایت کنند و وارد تاپیک های شخصی زنان نشن و مزاحمت ایجاد نکنن

مثل هر پیام رسان دیگه 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
با اینجال پسری ک بیاد نی نی سایت جای خواهر ماس 

.

.

سلام ، این نقل قول رو خیلی از کاربرها دارن ، حقیقتا ولی میدونیم دارک وب نینی سایت چیه 

پس بهتره واقعی و اونجور که هست به سایت نگاه کرد و نه نگاه کاربری

من چند بار رفتم تو تلگرام تو این کامنتا و اینا فقطط فحش و عبارات بی حیایی دیدم گفتم حتما فضاش پسرونه است دیگه نرفتم،

خب شما چشمت نمیخوره به تاپیکای خانما؟

بعدم اینجا اگه عمومیه چرا انقدر تعداد خانم بیشتره نسبت ۱۰ به ۱

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

موافقم  نی نی سایت مخصوص زنان باردار و بجه داره  ولی کودکان مجرد هم متاسفانه عضو میشن و ...

.

.

ببین اصل حرف درسته ، این بستر بوجود اومد که یه سایت مختص بانوان باشه و باید ارشیو سایت رو دید

ولی الان شما نگاه کنید ببیند اصلا هدف سایت که بر اون اساس سایت تاسیس شد ، امروز هم همون سیاست رو دنبال میکنن

یا سیاست گذاری ها عوض شده.

بنظر منم عمومی هس بعضی خانوم های اینجا هم زن های جالبی نیستن 

اینا خودشون روشن فکر شدن جامعه رو گند زدن واسه سایت عقده کردن خبر ندارن رل ها یا شوهراشون برنامه های دیگ دنبال بقین یا حتی اینجا 

من چند بار رفتم تو تلگرام تو این کامنتا و اینا فقطط فحش و عبارات بی حیایی دیدم گفتم حتما فضاش پسرونه ...

.

.

سلام

موضوع همینه ، بستر برای بانوان بوده و حتی نینی یار هم خانم هست ولی چه اتفاقی افتاده که سایت کلی کاربر اقا به خودش جذب کرده؟

تصور کن ، مثلا فقط مسائل مربوط به سیاست سایت تاپیک زده میشد و بقیه تاپیک های بی ربط پاک میشد ، تهش کیا می موندن؟

اصلا فضای جذابی برای حضور کاربر اقا و بقیه که اهداف متفاوتی از عضویت دارن ، میشد؟