2777
2789

اسفندی؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون تاپیکه قبلیتو خوندن باور نکن 

چون اصولن کسایی ک تویع نی نی سایتن همه سن بالاعن پس باید حدس سن بالا میزدن الان دو نفر با توجه به تاپیکه قبلیت که گفتی ۱۷ سالته اومدن گفتن ۸۶ باورت نشه عزیزم قبلیو خوندن 🤭

سلام پسره فهمیده بلاکش کردم؟ حسش بهم چیه؟ لیاقتمو داشت؟ اگه نداشت چرا؟؟

سلام یادتونه از هوش مصنوعی فا.ل میگرفتید چطور بود ؟ تااروت یا قهوه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
حس ششمی وجود نداره چرت و پرتجواب میدن به من میگن کنکور قبولی 😂 کنکوری وجود نداره اصن

عزیزم حس شیشم خدا که نیس بدونه تو کنکور داری یا ن ، حس شیشم برایه آدمایی کار می‌کنه که راجبشون اطلاعات داری مثل خوده آدم برایه خودش حسش کار میکنه یا خانوادش ، این که بخای یکیو دست بندازی بگی کنکور قبولم یا ن اون ک خدا نیس بدونه تو کنکور داری یا ن حسع یهوییش ک میاد تو ذهنش نسبت ب این سوالو میگه