2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه بدن سازی دارن

81 بازدید | 17 پست

میخام بدن سازیو شروع کنم هدفمم چربی سوزی و بعد فرم دهی به بدنه چند جا خوندم بعد اینکه باشگاهو ول کنی بدنت برمیگرده به حالت قبل و شل میشه درسته؟

بله برمیگرده مخصوصا اگر با دارو و مکمل ورزش کنید...

اگر میخواید ثابت بمونه برید یه ورزش رزمی خوب 

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=333687332]چربی سوزی با اون ورزش هاست آخه[/QUOTEبنظر شما برمیگرده بعد از اینکه ول کردم بدنسازی ...

بله عضله ب حالت قبل برمیگرده

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
کامل برمیگرده یا یکم اگه رژیم بگیریم و جلوگیری کنیم چی برمیگرده باز؟

من خودم حرفه ای بدنسازی کار میکنم چند تا از دوستام کشتی گیر هستن بدن هاشون با این که ورزش نمیکنن ده ساله مثل روزای اوله...ولی من دو سه ماه نرم بدنم تغییر می‌کنه...بستگی به ورزشی که دارین میکنین داره و این که اگر ورزش کنید و رژیم بگیرید نوع غذا خوردن تون تغییر میکنه و میتوتید وزن تون و ثابت نگه دارید

پسرم هااا😊،به جای اینکه دلیلِ حالِ بد و گریه های بنده های خدا باشی دلیلِ حالِ خوب و خنده هاشون باش🌹🌹🌹😉
من خودم حرفه ای بدنسازی کار میکنم چند تا از دوستام کشتی گیر هستن بدن هاشون با این که ورزش نمیکنن ده ...

اگه یک یا دو ماه اول با تی ار ایکس وزن کم کنم بعد برم سراغ بدن سازی بهتر نیست؟

فکر میکنم دیگه اینجوری برنگرده درسته؟

اگه یک یا دو ماه اول با تی ار ایکس وزن کم کنم بعد برم سراغ بدن سازی بهتر نیست؟ فکر میکنم دیگه اینجو ...

نه نمیخواد...برید پیش یه مربی یه برنامه غذایی بگیرید در کنارش بدنسازی هم کار کنید تو دو سه ماه اگر اراده تون قوی باشه و جدی بگیرید به چیزی که میخواید میرسید

نه نمیخواد...برید پیش یه مربی یه برنامه غذایی بگیرید در کنارش بدنسازی هم کار کنید تو دو سه ماه اگر ا ...

نه منظورم اینه اگه دو ماه اول یه ورزش دیگه برم بعدش اگه یه وقت باشگاهو ول کردم بدنم دیگه برنمیگرده به حالت قبل؟

نه منظورم اینه اگه دو ماه اول یه ورزش دیگه برم بعدش اگه یه وقت باشگاهو ول کردم بدنم دیگه برنمیگرده ب ...

اگر برنامه غذایی تون و تغییر ندید تغییر نمیکنید اینو هیچ وقت یادتون نره ۹۰ درصد تغذیه ست۱۰ درصد تمرین

اگر برنامه غذایی تون و تغییر ندید تغییر نمیکنید اینو هیچ وقت یادتون نره ۹۰ درصد تغذیه ست۱۰ درصد تمری ...

ممنون بابت راهنمایی

پس اگه برنامه غذاییم بعد ول کردن باشگاه تغییر نکنه بدنمم تغییر نمیکنه؟