2777
2789
عنوان

میخوام به کراشم پیام بدم 🤭

279 بازدید | 26 پست

سلام قشنگا 🙋‍♀

دیگه زیر فشار روانی دارم اذیت میشم😆

از یه طرفی شرایطی که برای خانوادم به وجود اومده😔(تاپتیک قبلی هست)

و از طرف دیگر عشق آتشین ۳ ساله من به کراشم😄❤️(دلم نمیخواد بگم کراش ولی جایگزینی پیدا نکردم)

تصمیم گرفتم بهش پیام بدم😐😅(میدونم احمقانه هست ولی چاره ای ندارم )

ولی مشکل اینه که هیچ برنامه ای ندارم نگین نصب کن نمیشه فعلا اگه میشد پاک نمیکردم 😚

فقط میتونم از برنامه روبیکا  استفاده کنم

و بعدش مشکل اینکه که این کراش بنده با ما فامیله بعد موندم با چه شماره ای اکانت بزنم و برم بهش بگم البته فقط اخلاقش دستم بیاد چون یکم فامیل دوره

تو رو خدا بگین چطوری برم بهش بگم براتون شاط هم میذارم حتما اگه بگم

فعلا بگین چطوری اکانت بزنم و چی بگم برا چی پیام دادم و فلان

ماجرای کامل منو و کراشم تاپتیک اولم هست❤️

الان من میترسم اون هم رو من کراش داشته باشه و مثل من شمارمو داشته باشه

حتی شماره مامانم رو مامانش داشت شماره بابام رو هم که ۹۰ درصد احتمال میدم داشته باشه بگین چطوری پیام بدم

باید پیام بدم تا اخلاقش دستم بیاد

در ضمن یه یبار از روبیکا بهش پیام دادم با شماره مادربزرگم بعد دیگه با مادربزرگم اینا رفتن تهران دیگه دسترسی ندارم روبیکا نصب کنم (با اجازه خود مادربزرگم بود)

الان چه کنم

دیگه سه ساله از دلتنگی و فکرش شب و روز ندارم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامل نخوندم ولی اعتراف به فامیل چه اکانت فیک چه واقعیش اشتباه محضه چون یموقع گندش دربیاد بدبخت میشی

۱همجاپرمیکنن فلانی خیلی هوله

۲یموقع بایکی دیگه ازدواج کردی برمیگردن میگن فلانی قبلامنودوست داشتهو....

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
کامل نخوندم ولی اعتراف به فامیل چه اکانت فیک چه واقعیش اشتباه محضه چون یموقع گندش دربیاد بدبخت میشی ...

راس میگیا آبروم میره هنوزم ترس اینکه بفهمن با اکانت مادربزرگم بهش پیام دادم استرس میده به هم

پس یه روس بگین چطوری جذبش کنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

شما ازدواج فامیلی کردید راضی نیستید؟من دیوانه شدم به خدا 😅

نه اقا چه ازدواجیییی مجبورانه باهاش حرف زدم اخرش دعوامون شد الان جایی میبینمش هم نفرت دارم همم میخوام زمین دهن وا کنه برم توش😂💔