2777
2789

طرف  زنگ زده سه شنبه  ک فردا میایم خونتون یعنی چهارشنبه  گفتم اوکی قدمتون رو چشم! 

ساعت ۹ شب زنگ زده  ک ببخشید نشد بیایم  این هفته نیستیم یکشنبه دیگه میایم   

یعنی فردا میخاستن بیان! من چون رودروایسی داشتم گفتم اوکی من هماهنگ میکنم بهت خبر میدم! اوکی کردم گفتم  باشه یکشنبه بیاین قدمتون روچشم!

از  صبح ده بار زنگ زده  برنداشتم و اخرش پیام داده ک ما دم خونتونیم کسی نیسسس درو باز کنه! 

من اومدم  بازار خرید لباس بارداری برای خودم    

بهش زنگ زدم گفتم تو گفتی  یکشنبه ک چطور الان اومدی  میگه ذیگه یهویی شد!

برگرد بیا  گفتم من اومدم ۱۵ خرداد  اونم با مترو    شرایطشو ندارم برگردم  فردا بیاین!

برگشته بمن میگه  ما اومدیم دیگه پس فردا حرفی حدیثی توش نباشه  رفتو امدو تو بریدی    😒   یچیزی بگید  بنویسم براش   وسط بازار اعصابمو خرد کرده بخدااااا

تازه اون موقع ک ساعت۹ شب زنگ زد من میز چیده بودم و کلی   تدارک ددیه بودم ک مایوس  شدم گذاشتم  تو یخچال باز و میزو جمع کردم میدونید برام سخته   برداشتن و‌گذاشتن  حقیقت  چون کمردردم دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگودستتون دردنکنه میایم جبران کنید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
تازه اون موقع ک ساعت۹ شب زنگ زد من میز چیده بودم و کلی   تدارک ددیه بودم ک مایوس  شدم گذاش ...

بگو عزیزم شما دو دفعه قرار گذاشتید هردوبار هم بد قولی کردید ، من رو حرف شما حساب کردم، نمیدونستم امروز یهو می‌آید که ، برای فردا آمادگی داشتم دیگه هم ج نده کلا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

عجب بی منطقه بگو من میدونستم که یکشنبه میآید اگه میدونستم امروز میاید حتما میموندم و خونه و آماده پذیرایی میشدم 

اگرم الان بیام با مترو پشت در میمونید بخاطر خودتون میگم امروز نمیشه 

بعدم برا یکشنبه شام دعوتشون کن که دیگه درگیری و بحثی پیش نیاد