سلام دوستان حال دلتون خوب امیدوارم هیچکدومتون همچین تجربه ای رو نداشته باشید ولی خب لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم من واقعا به کمک احتیاج دارم
من در یک خانواده ۴ نفره زندگی میکنم یک خواهر کوچیک تر از خودم دارم که ۱۵ سالشه و من خودم ۱۹ سالم میشه اردیبهشت ماه پدرم بچه ی ارشد یک خانواده ی ۶ نفره هستش که دو تا خواهر داره و دو تا برادر و مادرم هم بچه دوم یک خانواده ۷ نفره که سه تا خواهر داره و یک برادر
حالت زیاد حاشیه سازی نمیکنم و میرم سراغ اصل مطلب پدر من یک آدمی بود که سرش تو کار خودش بود صبور و منطقی و خوش اخلاق الان ۳۹ سالشه و مادرم ۳۷ ساله
پدرم دی ماه سال ۱۴۰۲ توی کارگاهی کار میکرد که نزدیک به ۲۰ سال سابقه ی کار داشته و خب عموما حساب کار دستش بود و کار بلد و صاحب کارش یا رئیس همون کارگاه اعتماد زیادی بهش داشتو خب دی ماه سال ۱۴۰۲ صاحب کارش ورشکست میشه و فلان و حقوق هیچکس رو تا ۳ ماه نمیداده یعنی از مهر بعدش پدرم اصلا از کارگاه نمیومد بیرون میگفت گناه داره و فلان ولی برادرش و خواهراش گفتن نه حقوق نمیده و فلان موندی برا چی و ...اومد بیرون از دی ماه تا الان که فروردین و دارم اینو با گریه مینویسم پدرم خیلی برا ما زحمت کشیده یه خونه داریم و یه زمین ۱۰۰ متری توی محله دیگه و یک پراید سال ۸۹ پدرم بابت اینا خیلی ناراحته و میگه من چیری ندارم و فلان گه الان جدیدا اینطوری شده و اخلاقش خیلی بد شده اولش به من گفت اینستات رو پاک کن بعد روبیکا بعد تلگرام و .... که تا الان به من همچین چیزی نگفته بود اصلا کاریش نبود این چیزا بعدش به همه مشکوک میشد میگفت فلانی این کار رو کرده و ... و اینکه پدر بزرگ بنده اصلا به پدرم توجهی نکرده همه مشکلاتشون رو دوش بابام بود ولی خب بابت اون قضیه هم خیلیییییی ناراحته جدیدا اولا محل هم نمیداد
الان مثلا به لباس مادرم گیر میده خودش بازی روانی راه میندازه و ما اعتراض کردیم میگه کی شما رو اینطوری کرده کی به شما میگه فلان کنید و... تو خونه دوربینه ک فلان به همه مشکوکه دارم دیوونه میشم
بعد از اون هعی از دی ماه رفته رفته داره بدتر میشه بعد اینکه خودش به مامانم گفت خیاطی لباس یاد بگیر براش مغازه زد چرخ خیاطی خرید پارچه خرید و ... الان میگه میخوام مغازه رو اجاره بدم لازمم نیست دیگه خیاطی کنی و... اصلا دلم نمیخواد کار کنی یهو اخلاقش ۱۸۰ درجه عوض شده اخلاقش گاه خوب میشه گاه بد حتی گریه هم میکنه گاه میگه پدرم به من محبت نکرده و ... نمیدونم چرا اینطوری شد خواهش میکنم کمک کنی حتی میگه خودشم اخلاقم چرا عوض شده ما چه کار کنیم میترسم کسی تو عذاب اینا مواد ریخته باشن و...
حتی دعا هم نوشتیم گفتن ترسیده ولی خوب نمیشه باز گریه میکنه چیکار کنیم ما