2777
2789
عنوان

♥راب♥طه💔

467 بازدید | 14 پست

چرا تا این کلمه رو میبینیم سریع کنجکاویمون گل 

میکنه ...

چرا برا حل مشکلاتم رابطم رو با خدا وامام زمان عج 

درست نمیکنم...

نمیگَم آدم بیخیال دنیا بشه ولی

چرا دو دستی چسبیدم به این دنیا و ول نمیکنم ...

چرا فکر میگنم مرگ برا همسایس ...

چرا این گوشی داره منو میبره طبقات پایین جهنم ودست بر دارم نیستم...

چرا چسبیدم به لذتهای زود گذر چسبیدم

چرا تو این ماه که شیطان دست وپاش بسته است 

من بازم گناه میکنم یعنی از شیطانم جلو افتادم...

چرا فکر نمیکنم هرچی بکارم برداشات میکنم...

ابد در پیش داریم ابد..🥺

خدایا به حق این ماه وصاحب این ماه ببخشمون

شتر دیدی ندیدی🤲🥺

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

التماس دعا

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم عجل الولیک الفرج بحق امیرالمومنین علیه السلام

راس دعاهامون فرج صاحب الزمان عج باشه تو این شبای عزیز

ظهور رو که ببینیم غم تموم میشه

فقر تموم میشه

دزدی و ریا و دروغ تموم میشه

ظهور رو که ببینیم چشم و دلمون روشنه

دعا کنیم همگی

چمدان هامون رو آماده کنیم

البته پر از حسنات و نیکی ها

زمانی نمونده

به امید ظهور منجی عالم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
اللهم عجل الولیک الفرج بحق امیرالمومنین علیه السلام راس دعاهامون فرج صاحب الزمان عج باشه تو این شبا ...

دمتون گرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
دمتون گرم  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س

الهی آمین

تبادل نظرهای این کاربری رو بخونید شاید تلنگری باشه...

@خادم_المهدی_313  

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تاپیک داشتید که خانومی گفتن چرا راجب امام زمان عج تو قرآن چیزی گفته نشده

قفل بود نتونستم جواب بدم

بهشون بگید تبادل نظر اون کاربری که گفتم تاپیک مهدی عج درون قرآن است رو بخونن

یه تاپیک داشتید که خانومی گفتن چرا راجب امام زمان عج تو قرآن چیزی گفته نشده قفل بود نتونستم جواب بد ...

بازش کردم