2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای دخترباز یه حقه ی کثیف دارن که تو قرارهای حضوری استفاده می کنن وبعضی ازدخترا تجربه ش کردن ومی فهمن من چی میگم،اون حقه چیه من بهتون می گم:

دخترا یکی از خط قرمز هاشون لمس نشدن وجلوگیری از رابطه است....حالا پسرا جلو دخترا چیکارمی کنن؟پسرا اینو خوب می دونن که توقرارها به خصوص قراراول اگه در لمس کردن زیاده روی کنن یک هول شناخته میشن ودختر ازشون زده میشه...

برای همین سعی می کنن لمس رو کم وبه ظاهر اتفاقی انجام بدن...

مثال می زنم، مثلا موقع رد شدن ازخیابون پسر جلوی دختر حرکت می کنه ودستشو به حالت محافظت کردن جوری که اتفاقیه روی کمر دختر میذاره،(ودر اینجا دختر سختش میشه ومتاسفانه خوشش هم میاد چون فکر می کنه داره ازش محافظت می کنه....)

یا کنارهم نشستن وپسر باگوشه ی زانوش می زنه به پای دختره ومیگه:عهه اون دوتا کفترو،اون دوتا بچه رو چه باحالن...

بعضیا الان میگن خب اشکال کارکجاست؟

*(اشکال کار اینجاست که هدف پسرا ازاین کار ،به کار  انداختن  🔴تخیل جنسی در ذهن دختره🔴)

این لمس های کچیک باعث میشه دختر شروع به خیال پردازی بکنه وذهنش برای رابطه و لمس بیشتر آماده بشه.....دختر از روی عشق خودشو توآغوش پسر فرض می کنه وخیلی ازفانتزیای دیگه....

ومتاسفانه خیلی از اوقات این تکنیک جواب داده....

این روزا توتاپیک دخترا این نشونه ها رو زیاد می بینم و این تاپیکو زدم تا با خوندنش پاکدامنی یک دختر از دست نره و با یه دل شکسته رها نشه....

احترام احترام میاره....