2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل دانشگاه

65 بازدید | 9 پست

سلام خدمت کاربران گرامی سایت ،چون اکثرا خانم هستید خواستم سئوالی مطرح کنم و نظرات شما رو بدونم بعنوان مشاور بی طرف ،خانم بنده دیپلم نداشت و دوسالی درگیر شدیم تا دیپلم بتونه بگیره ولی الان قصد ندارم اجازه ادامه تحصیل دانشگاه رو بهش بدم ولی خودش دوست داره چطوری بگم که ناراحت نشه ؟؟دوستانی که دانشگاه رفتید میدونید حداقل ۴سال درگیر میشیم و واحدها سنگین و ...واقعا از زندگی میافتیم بی زحمت نظرات با منطق بدهید ممنونم 

برای ادامه تحصیل نیازی به اجازه شما نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه باید بگم هست 

اشتباه می کنید

کدوم بند قانون همچین چیزی رو گفته؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

چرا کمکش نمیکنی تو کارا که بتونه درسشو بخونه؟

به نظرت چرا باید کمک کنم؟من خودم شاغلم و کلی درگیری دارم و از نظر من که ارشد دارم دانشگاه واقعا وقت تلف کنی بوده و باز ۴سال هم اینجوری دوباره درگیر شیم چرا؟؟!!

به نظرت چرا باید کمک کنم؟من خودم شاغلم و کلی درگیری دارم و از نظر من که ارشد دارم دانشگاه واقعا وقت ...

همینارو بهش بگو

بگو من نمیخوام بری دنبال درس که یه مدرک الکی بگیری و بیکار بشینی تو خونه و فقط ۴ سال زندگیو به خودت و من سخت کنی 

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی
به نظرت ناراحت نمیشه؟اگر به شما بگن چی میگی در جواب؟

به من بگن که میگم خیلی بیجا کردی 

چون من رشته و شغلم برام خیلی مهمه 

ولی وقتی شما سنگاتونو قبلا وا کندین مخالفت و بهونه گیری بی معنیه 

اگه اول ازدواج توافق کنم که اره اقا من شغلمو میزارم کنار خیلی بیخود میکنم فیلم یاد هندستون کنه

مشاور تحصیلی و دانشجوی مامایی