2777
2789
عزیزم علتشو نمیدونی خیلی دوست دارم بدونم چرا

حتمادلیلی داره، من خودم، دچارمشکلاتی شدم، الان نگاه میکنم، میگم حتماااا این موارد رعایت نکردم به همین دلیل

مثلا همین اب جوش بسم الله بگید، واقعاااا دلیلی داشته

اصلا بدون حکمت نیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کلا روز چهارشنبه مو کوتاه کردن ناخن گرفتن خیاطی حمام رفتن مکروهه چون باعث جذب انرژی منفی میشه اینم ...

چه جالب حتما یه دلیل علمی داره مثلا زمان قدیم میگفتن ایستاده ادرار نکنید مکروهه دلیل علمیش ثابت شد که مثتانه در حالت ایستاده کامل خالی نمیشه اینم صد درصد یه دلیل علمی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمیا میگن چهارشنبه‌ ها روز تمیزکاری ونظافت جنیان هست :احتمالا واسه همینه میگن انسانها تواینروزکاری انجام ندن تا انرژی منفی جذب نکنن ومریضی نگیرن

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
همین نکات ریزریز، توزندگی نامحسوس اثرمیگذاره، ورعایتش هم تاثیرمثبت، 

دقیقا حق داری من خودم تجربه کردم هیچ حرفی و دلیلی تو اسلام بدون علت نیست همش برای سلامتی روح و جسمه

قدیمیا میگن چهارشنبه‌ ها روز تمیزکاری ونظافت جنیان هست :احتمالا واسه همینه میگن انسانها تواینروزکاری ...

چه جالب من اولین باره شنیدم ولی مطمعنم دلیل علمی هم داره 

چه جالب حتما یه دلیل علمی داره مثلا زمان قدیم میگفتن ایستاده ادرار نکنید مکروهه دلیل علمیش ثابت شد ک ...

بله درسته 

دقیق نمیدونم ولی به حرکات ماه و سیارات دیگه مربوط میشه 

یه کانال میشناسم درمورد این مسایل گفته 

مطمئنه 

خواستی لینکسو بهت میدم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
بله درسته  دقیق نمیدونم ولی به حرکات ماه و سیارات دیگه مربوط میشه  یه کانال میشناسم درمو ...

ممنون میشم عزیزم لینکو بدی خیلی دوست دارم بدونم دلایل این چیزها رو♥️♥️♥️

حتمادلیلی داره، من خودم، دچارمشکلاتی شدم، الان نگاه میکنم، میگم حتماااا این موارد رعایت نکردم به همی ...

الهی به حق این شبای بزرگ و محترم مشکلاتت حل بشه و اره حتما دلایل محکمی داره که علم ما نمیرسه بهشون  ولی باید رعایت بشه مثلا با پای چپ توالت رفتن که انقدر مسخره میکنن دلیلیش اینه ادم اگه خدایی نکرده سکته کرد به جلو نیفته تو توالت بیفته به پشت و بیرون توالت

اره نوشته چهارشنبه ها گذاشتن نوره مکروهه

کلا چهارشنبه ها از قدیم گفتن حموم کردن خوب نیست

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️