2777
2789
عنوان

بیاین برای هم دعا کنیم.

52 بازدید | 9 پست

پارسال ماه رمضان، یه تایپیک بود که هرکس خواستش رو مینوشت و بقیه میومدن براش دعا میکردن و لایک میکردن. بعد میگوف ۴۰ نفر دعا کنن که انشالله ارزوی اون شخص براورده بشه.. پارسال انجام دادیم. من ماه بعد حاجتمو گرفتم. لطفا بیاین دوباره با هم اونجور تایپیکی بسازیم و برای هم دعا کنیم. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا دعا کنید به درامد برسم و بی پولی نکشم😔🤲🏻 من باید کمک خرج خانوادم باشم.

لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم همیشه.

زحمت هام نتیجه بدن و شرمنده مامان بابام نشم.

همه واحدهای درسیم رو پاس کنم و امسال دفاع کنم و درسم تموم بشه.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برای سلامتی امام زمان 

و سلامتی مریضمون 

عاقبت بخیر شدنم 

دعا کنید . 

انشاالله حاجت ها تون روا بشه آمین 

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
ایشالا عزیزم .مادرتون لباس عافیت میپوشن. منم زندگیم بهم ریختشچس  شوهرم مشگل اعصاب داره.شکاکی ...

ممنونم عزیزم،ان شاءالله که مشکلتون حل شه

اگرقبول میکردن که بیمارن ودارومیخوردن خیلی خوب میشد😔انقدرهم اطرافیانشون اذیت نمیشدن