2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی اهواز بودم گهگاهی تو خیابون ولی الان تو مجازی ۱ میلیونم فالوور داره🙂

اای بابا فقط داری وقتتو هدر میدی من فکر کردم آشنایی،  همسایه ای هستید مطمئن باش الان چندتا رقیب داری  همه ما ازین مسائل داشتیم

میگذره و یه روز مطمئن باش به این حالت خندت میگیره 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

چجوری باهاش کنار اومدی؟

نیومدم 🥺🥺🥺 یعنی عکسشو تو اینستا میبینم یا فوتبالشو میبینم تا چنددد روز حالم بدههه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

قصد و تصمیمی در این راستا نگرفتی؟

مگه میشه کاری کرد اصن ؟ جز فالو کردن و لایک استوری کاری از دستم برمیاد ؟ 

باز عرفان ایرانه حداقل این لامصب ایرانمممم نیسسسسسس

تو چی؟؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مگه میشه کاری کرد اصن ؟ جز فالو کردن و لایک استوری کاری از دستم برمیاد ؟  باز عرفان ایرانه حدا ...

مسخذم نکن ولی بیا یه چله ای چیزی بگیریم شاید شد🙂

عرفان ایران هست اما با اینهمه دختر داف و ....

من ساده به چشمش میام؟عمرا

.

مسخذم نکن ولی بیا یه چله ای چیزی بگیریم شاید شد🙂 عرفان ایران هست اما با اینهمه دختر داف و .... من ...

اخه بخداا سعید عزت‌اللهی که یه ایران نه یه جهان عاشقشن میاد تو شهرستان منو بگیره اخه ؟ 

باز عرفان راحتتره بدست اوردنش حداقل تهرانی جایی شاید بشه ببینیش

خیلیممم معروف نیس ولی سعیدو‌ همههه میشناسن