میترسم پیامش بدم پسم بزنه به چه بهونه ای بهش پیام بدم خیلی حالم بده دلم داره از دلتگیش میترکه😔
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
چ پیامی میخوای بهش بدی هر چی میخوای بهش بگی رو تو یه کاغذ بنویس هر چی تو دلته
نمیدونم چه پیامی بهش بدم میترسم بگه بعد چند روز حالا پیام دادی حدود چند روزه باهم قهر بودیم
استوری هامو میبینه ولی هیچی نمیگه
بیشتر، تحمل داشته باش، منم مثل توام قوی باش، اگه میخوای یه ضربه دیگم بخوری بهش پیام بده
انقدر دلمو شکسته که حد ندارم🩹