2777
2789
عنوان

دهان نوازدم چیزای سفید زده😭😭

218 بازدید | 16 پست

نمیدونم چیه

خودش خوب میشه یا ببرمش دکتر

مثل جوش سر سفیده رو سقف دهان دور و بر دهانش زده

هفت ماهس

کسی میدونه چیه؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم‌. حتما ببرش دکتر چون درد داره. ولی چیزی نیس که بترسی، قطره بهش میدی خوب میشه.من پسرم چندبار این اتفاق براش افتاده و خوب شده حتماً ببر دکتر . می‌دونم داروهاش چیه که بهت بگم ولی بازم دکتر برات بنویسه بهتره 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

همسرم نمیذاره واسش چیزی استفاده کنم میترسه بدون تجویز دکتر😭😭😭

یکم تپلیه پشت پاهاشم چون گوشتش افتاده رو هم هوا نمیخورده اینطوری شده بود بردم دکتر پماد کرد بهتر شد ولی بازم زود به زود اینطور میشه

میترسم قارچ گرفته باشه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
سلام عزیزم‌. حتما ببرش دکتر چون درد داره. ولی چیزی نیس که بترسی، قطره بهش میدی خوب میشه.من پسرم چندب ...

چند روزه خیلی بهونه گیر شده

از مسافرت برگشتیم صداش گرفت گریه میکرد صداش در نمی اومد

اولش یکی دوتا ته گلوش بود

الان از دخل دور لبش زده سفید شده کلا

بیقراریش واسه دردشه؟

احتمالش هست از دهان کسی منتقل شده باشه؟

بوسش میکنن یا یه وقتایی سر شام و ناهار ک مهمون داشته باشیم میترسم حواسم نبوده باشه با قاشق خودشون غذا داده باشن به بچم

بدون دکتر نده خوب  .ببر دکتر نوزادان .

میگه هیچیش نیست خوب میشه

مادرشوهرمم ببینه میگه ببرینش دکتر ولی صدرصد میگه تقصیر توعه حتما موی تو رفته تو دهنش اینطوری شده😑اخه این قدیمیا میگن اگه تنت تمیز نباشه یا موهات بره تو دهن بچت اینطوری میشه

واسه همین میترسم بگم بهش وگرنه اون شوهرمو راضی میکنه

چند روزه خیلی بهونه گیر شده از مسافرت برگشتیم صداش گرفت گریه میکرد صداش در نمی اومد اولش یکی دوتا ...

آره عزیزم. اینا مث افت هست درد داره بچه نمیتونه درست شیر بخوره. قطره نیستانین هست ولی باید با دستور پزشک باشه با توجه به شرایط بچه. ولی اگه دکتر گیرت نمیاد تو تعطیلات یه قطره هست به اسم ویوله دوژانسین اینو یا با گوش پاک کن بزن رو آفت ها یا اینکه بزن رو پسونکش بهش بده. رنگی هست و اگه زیاد بزنی همه جا رنگی میشه و پاک نمیشه حواست باشه. ولی خوبش میکنه و بی خطره منم برا پسرم زدم چندبار.

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
میگه هیچیش نیست خوب میشه مادرشوهرمم ببینه میگه ببرینش دکتر ولی صدرصد میگه تقصیر توعه حتما موی تو رف ...

عزیزم کلا از خوردن یه چیز آلوده اینجوری میشه و خب بچه تو این سن ها هرچی ببینه می‌کنه دهنش پس تقصیر کسی نیس و اکثر بچه ها تو این سن دچارش میشن نگران نباش 

آره عزیزم. اینا مث افت هست درد داره بچه نمیتونه درست شیر بخوره. قطره نیستانین هست ولی باید با دستور ...

بخدا بدون تجویز پزشک نمیذاره هیچی بگیرم

یمدت گوشش درد میکرد میگف نمیذارم چیزای دست ساز بزنی

تا اینک رفتیم دکتر 

دکتر گفت گوشش عفونت نکرده دارو دست ساز بزنید

کل این هفت ماه هر ماهو رفتیم متخصص اطفال🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️💔

همش بیست سالمه هیچ تجربه ایی از بچه داری ندارم