2777
2789
عنوان

خانما ینی بچم مشکلی دازه؟

145 بازدید | 5 پست

سلام صبحتون بخیر 

خانما بچه من ۲ سال و ۱ماهشه 

تا الان هیچ مشکلی نداشته و از هرنظر خیلی باهوش بوده و هست 

الان دو روزه مرتب یه سری کلمات رو تکرار میکنه 

مثلا میخواد از باباش حرف بزنه مرتب میگه مامان؟ بابام میگم آره سرکاره دوباره میگه بابام اگه بذارم صدبار میگه بابام و میخواد دربارش حرف بزنه

یا مثلا اسم دختر خاله هاش رو مرتب تکرار میکنه 

مثلا میگه بابا نازی بعد بمن میگه مامان نازی به همه باید بگه شاید بالای ۶ ۷ بار تکرا میکنه

یا الان بدخواب شده پاشده هی میگه مامان موهام میگم آره موهات نازه دوباره میگه مامان میو میو مامان آب مامان نی نی هی دست میکشه چیزای مختلف رو نشونم میده نقاشیاش لباساش هی تند تند دربارشون حرف میزنه انگار تمرکز نداره هی از این موضوع میپره ب موضوع دیگه درباره همه چی حرف میزنه

اینم بگم ک الان تب داره و سرماخورده هم هست 

سلام عزیزم ن چ‌مشکلی بچه فقط ۲سالشه ها بچه های دوسال تمرکز نمیتونن داشته باشن که بعدم بچه مریضه هذیون‌میگه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم،خداروشکر سالمه،چه مشکلی!طبیعیه،میخاد صحبت کنه واین شروعشه،دخترمنم 20ماهشه همینه

واقعا؟

خیلی میترسم 

تا الان ایتجور نبوده 

دیروز با خالش تلفنی حرف می‌زد بالای ۲۰ بار بهش گفته بابام 

تو یه دقیقه میگه مامان موهام مامان هاپو مامان آب اصلا نمی‌فهمم چی میخواد یا منظورش چیه

دختر شما هم اینجوره؟؟