سلام بچه ها بیاین از بلایی که سرم اومد بگم وای نگم براتون بچه ها من شاهدونه خوردم خیلی زیاد همیشه میخوردم اما چون معدم خالی بود و زیاد خوردم این بلا سرم اومد. سر کار میرم روز یکشنبه قبل سال بود دیدم گلاب به روتون دستشوییم نمیاد چون بواسیر هم دارم رفتم گفتم. قرص دینه دو سه تا میخورم. شب قرص خوردم دو سه تالواشک خوردم انجیر خوردم روز بعد بعداطهر رفتم سرکار دیدم دلم پیچ میده رفتم دستشویی واینگم براتون تو دستشویی داد میزدم بچه ها تمام دونه هایه شادونه تجمع کرده بود و من نمیتونستم دفع کنم. همکارم بنده خدا منو صدا کرد اومد افتادم دیگه. منو بنده خدا برد دکتر. دکتر همونجا گفت باید بری بستری بشی. حالامامان خودم تجربه دوبار همل بواسیر داره. خونه ابجیم بود. زنگ زدم بهش گفتم بیا مامان که دارم ممیمیرم. مامانم گفت توکه خوب بودی چیشدی.بهش گفتم دکتر اینطوری گفته گفت بروخونه من بیام. باهم میریم بهزور رفتم خونه. همکارم از رنگ و روم ترسبده بود. مامانم منو برد چند جا دارو گیاهی و اینا. فکر کنید کلی جوشونده خوردم دو سه تا شیاف بیزاکودیل گذاشتم شیاف انتی هیمیرویبد کلی میوه. تاصبح باز رفتم اما بازم داد میزدم. نمبدونم دیدید پوست شادونه زمخته. فقط خونریزی و درد. اما دفعی صورت نگرفته. تا اینکه باز رفتبم دکتر و گفت برین تنقیه. اما اگه با تنقیه خوب نسه باید کمرتو متل زایمان طبیعی بیحس میکنیم و بعد میبریت اتاق عمل و تیغ نیزنیم و خارج میکنیم و بعد بخیه میزنن. رفتم بیمارستان
رفتم بیمارستان. اول فشارمو گرفتن و پرونده تشکیل دادن. گفتن برو بخواب رو یک تخت. نامه های دکتر قبلمو داشتم که گفته بودن اول تنقیه. دوباره بهم شیاف بیزاکودیل دادن گذاشتم اومدن خون گرفتم ازم و سرم زدن برام. تو سرمم کلی ارامبخشو اینا میزدن. تا اینکه گفتن باید ببریم از شکمت عکس بگیریم بردن عکس گرفتن دوباره اومدم جای مامانم. به خالم زنگ زدم گفتم تو بیا بنده خدا اومد. نتیجه عکسو خانم دکتر جراح دید. میدونید چی گفت
خب اشکالی نداره شاید بواسیر داخلی هم داری منم بواسیر و شقاق داشتم عمل کردم الان خوبم خداروشکر عمل که کردی ملین بخور فیستول نشه من نخوردم فیستول شد دوباره عمل کردم ولی خداروشکر خوب شدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گفت میخوام معاینت کنم چشمتون روز بد نبینه دستکش دستش کرد ژل ریخت تو دستش دستشو فرو کرد. تا ببینه تا کوجا مسدود شده داد میزدم من کلی حالم بد بود گفت چیکار کردی دستم پر دونه شادونه شده. مردم به خدا. بچه ها. کلی نگران شد
مامانم از داد های من گریه میکرد. گفت دو سه نوبت تنقیه وگرنه باید عملت کنیم مامانم گفت من نمیزارم عملش کنین. نگم براتون. قبل تنقیه. یک مایعی اوردن تو لیوان یک بار مصرف متل ریکا بود لامصب گفتن بخور با سه لیوان اب خوردم بهزور. باز بالا اوردم همونورا تا اینکه پریتار اومد زیرم یک مشامای بزرگ پهن کردن