2777
2789
عنوان

ب من میگن برم اتاق پدرشوهرم چندسال

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیڕم عمرت رو هدر نده! یا افسار زندگی رو بگیر دستت یا این چ وضعشه طلا هم بفروشی؟هه 😏

خب خونه چوبی و طلاهامو ماشین رو. بفروشم جمعا هشتصد تومن میشه ک اونا هم نفری برای زمین هشتصد میده...حالا بعدش هم باید هرچی پیدا کنیم بدیم خرج درست کردنش... ماهی چهارده تومن میگیره با اقساط و خرج زندگی دیگه برای کرایه دادن نمی‌مونه....تازه اول ازدواجم کلی طلا داشتم فروختیم حتی حلقه هامون و دادیم این خونه چوبی رو خریدیم الان توی ای پنج سال چنتا النگو خریدم ..

خونه چوبی چه جوریه چه جالب،اتاق هم داره؟ من شمالی هستم خونه چوبی دیدم اما فقط تو روستاهای دور

بعله خیلی کم پیدا میشه..پایین شهر بعله ی اتاق داره اونم در ندارع.حموم دسشوییش حیاطه..یذاشپزخونه کوچیک ..با

خب خونه چوبی و طلاهامو ماشین رو. بفروشم جمعا هشتصد تومن میشه ک اونا هم نفری برای زمین هشتصد میده...ح ...

ببخشید ولی آخه با ماهی ۱۴ تومن حقوق میخواین خونه بسازین؟ یه انباری و دستشویی تو باغمون درست کردیم خروار خروار پول خرج کردیم یعنی اونقدر پس انداز خرج کردیم اونقدر حقوقمونو خرج کردیم . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

همینو بگو🙁

آره بابا گرونیه ‌ . اونزمان ها شوهرم اونقدر خسیس به نظر می رسید چون نمی تونست با دست نسبتا باز برامون خرج کنه. فکر کنم کل بهار تابستون پارسال کار طول کشید پابه پای بنا هم کار می کر. . حالا مثلا پیمانکاری گرفته بودیم زیاد نریم خودشون انجام بدن . ولی سرشون نبودی میدی سقفو کوتاه کردن بنجررو جابه جا گذاشتن کلی مصالح به هدر دادن می گفتن بخر می خریدیم بعد ۱۰ روز نمیومد زیربارون خراب میشد . هی جابه جا کن هی نایلون بکش . اصلا یه وضعی بود.

انشاءالله که درامد شوهرت بیشتر بشه و بهترین ها برات رقم بخوره . فردا شب انشاءالله برات دعا می کنم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.