2777
2789
عنوان

شما بودین چ تصمیمی میگرفتین

95 بازدید | 4 پست

من چند سال پیش با شوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم با تفاوت فرهنگی و مذهبی خیلی همدیگه رو دوست داشتیم رفتیم ساختمون پدرشوهرم زندگیمون رو شروع کردیم شوهر از کارش اومد بیرون و بیکار شد بعد یه مدت فهمیدم اعتیاد داره من خودم فروشگاه اینترنتی اینا زدم خیلی کارکردم و شوهرم رومجبور به همکاری میکردم و خانوادشم به جای حمایت فقط دشمنی میکردن کلی وام داشتیم اول زندگی ومن مجبور شدم از خونه نقل مکان کنم به یه شهر دیگه مغازه داشتم و و همکاری کم رنگی هم داشت اجاره خونه و قسط و خرج زندگی خیلی زیاد بود ودردسرهایی که شوهرم درست میکرد بدتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خسته و پریشون بودم وخانوادش خیلی اذیتم میکردم تصمیم گرفتم دوباره برگردم ساختمون پدرشوهرم و سایل خونه م‌روبردم وتصمیم گرفتم واسه طلاق الان 1ساله 2ماهه خونه پدرمم ش