2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداهیچ پدرمادری با بچه اش امتحان نکنه.ان شاالله حضرت علی اصغر با دستای کوچولوش شفاعتش کنه.این بیماری چی هست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
چی هست؟مریضی هازیاد شدن بحق این شب عزیز انشاالله امام زمان ظهورکنه و همه ی مریضا بخصوص بچه شما شفا پ ...

ممنونم از دعای قشنگت ♥️

پایین بودن پلاکت.

پلاکتش رسید ۱۷ دوشب بیمارستان بستری شد 

❤️
خداهیچ پدرمادری با بچه اش امتحان نکنه.ان شاالله حضرت علی اصغر با دستای کوچولوش شفاعتش کنه.این بیماری ...

ممنونم عزیزم ❤️

اتفاقا سفره حضرت علی اصغر نذر کردم😭

پایین بودن پلاکت.

پلاکتش رسید ۱۷ دوشب بیمارستان بستری شد 

❤️
ممنونم از دعای قشنگت ♥️ پایین بودن پلاکت. پلاکتش رسید ۱۷ دوشب بیمارستان بستری شد 

هیچی نیست قوی باش خدایی که عظیم ترازهمه چیزه خودش هواسش بهش هست

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عزیزم  اخی  نرمال پلاکت چنده منم دخترم هموگلوبینش پایینه رسوب گلبول داره  کم خونه ...

فاطمه زهرا شفاش بده.