2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم کمپه به نظرتون به فرمانده بنیاد شهید زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 26 پست
بازم خب بیرون اومدن اون مصادف میشه با تموم شدن وقتمون اصلا فرصت نداریم برای درست کردن  من میگم ...

بااین وضعیت باید شاغل شی. فعلا بروفروشنده شو چون خیلی نیازه بعدباز بگرد یه شغل خیلی بهترپیداکن

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بگو برای کار رفته شهرستان بهش مرخصی نمیدن نهایت خیلی اصرار کرد که خودش بیاد مسئولین کمپ شاید یه روز بهش مرخصی بدن بباد بیرون 

از بهزیستی هم بپرس شاید کمک کنند

چی شد همسرتون معتاد شد 

شما داری همه تلاشتو میکنید ایشون حواسش به زندگی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااین وضعیت باید شاغل شی. فعلا بروفروشنده شو چون خیلی نیازه بعدباز بگرد یه شغل خیلی بهترپیداکن

توی این یک ماه من هرچقدر هم کار کنم بازم با این وضعیت خونه ها نمیتونم برسونم 

توی این یک ماه من هرچقدر هم کار کنم بازم با این وضعیت خونه ها نمیتونم برسونم 

تو با صاحب خونه تون صحبت کن بگو فلان روز حقوقمو میدن اونم چند روزو که صبز میکنه دگ. ی کم زبون داشته باش

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بگو برای کار رفته شهرستان بهش مرخصی نمیدن نهایت خیلی اصرار کرد که خودش بیاد مسئولین کمپ شاید یه روز ...

نمیدونم بخدا فکر کنم قبل ازدواجمون هم اعتیاد داشته و توی این یک سال شدید شده بود مشکل روحی و کمبود احساس قدرت میکرد 

میترسم بیارمش بیرون که دیگه نتونم برش گردونم کمپ 

تو با صاحب خونه تون صحبت کن بگو فلان روز حقوقمو میدن اونم چند روزو که صبز میکنه دگ. ی کم زبون داشته ...

چی بگم خواهر امروز به فرمانده پیام دادم ولی خب نتونستم مشکلم رو بگم 

فقط گفتم یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چیکار کنم 

اونم گفت خیره ان شاالله چی شده 

سلام عزیزم خوبی تورا خدا میشه علائم شوهرتون بگی از کجا فهمیدی معتاده منم سه ساله ازدواج کردم دست بزن شدید داره اعصابش همش خورده سر هرچیز خیلی کوچیکی بحث میکنه میزنه میشکونه بیشتر وقت ها بامن حرف نمیزنه تا سرکار خوبه بگو بخند داره اون وقت که میاد خونه اعصابمو بهم میریزه خیلی ببخشید زیاد رابطه جنسی نداریم خیلی خیلی سرد شده شاید ماهی دوبار. اینا علائم معتاد بودنه؟