2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم بهم یه حرفی زد

2157 بازدید | 9 پست

نمیدونم باید شوهرمو در جریان بزارم یانه 

نمیدونم میترسم دعوا پیش بیاد یا اینکه فکر بد بکنه یا محدودم بکنه یا بپیچه تو فامیل من خراب بشم نمیدونم خیلی سوال تو سرمه

چیکار کنم بنظرتون بیخیال بشم انگار نشنیدم چطوره یا اینکه به شوهرم بگم؟🥺

با اجازه اسی تو این شب عزبز  یاد منم باشین با یه صلوات 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نتونستم درک کنم وقتی تاپیک میزنید و راهنمایی میخواین چرا درست و کامل توضیح نمیدید و باید ۱۰۰ صفحه بره جلو تا حرف بزنید؟!؟!؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چی گفته توچی جواب دادی؟

من امروز لباسایی که قرار بود جلوی مهمون بپوشم چیزی روش ریخت و دنبال یه لباس که تا حالا ندیدن گشتم و یه لباس یکسره تا زیر زانو ولی چسبان پوشیدم دیدم از وقتی اومده یه جور خاصی تابلو بود تااینکه تو اشپزخونه بودم اومد یه حرفی زد و مت متاسفانه هبچی نگفتم هول کردم اوندم بیرون😔

سلام عزیزم من تاپیکتو خوندم اما قفل شده نتونستم چیزی بنویسم .واقعا تعجب میکنم یه سری ها میگن بلاک کن یا جواب نده و...ببین تو حتما باید شوهرتو درجریان بزاری چون فردا روزی اگه خدای نکرده اون شوهر خواهرشوهرت حرکت زشت دیگه ایی یا حرفی ازش سربزنه دیگه بازم نمیتونی به شوهرت بگی چونکه میگه چراهمون سری اول نگفتی پس حتما توهم قصدی داری ...تو مردا رو خوب نمیشناسی اصلا کار تورو یه چیز دیگه تعبیر میکنن ممکنه اون شوهر خواهر شوهرت هم سکوت تورو نشونه رضایت ببینه باز ادامه بده که میده مطمئن باش چون دفعه اول باحرکاتش بهت فهمونده سکوت کردی ایندفعه برای اهنگ فرستاده خواهش میکنم سریع به شوهرت خبر بده نزار زندگیت خراب بشه

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار