2777
2789
عنوان

کار خز و مسخره ایه؟

200 بازدید | 19 پست

که اسم دانشگاه رو بذارم بیو اینستا؟

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خییییلی ضایع‌س واقعا

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اره

عه واسه چی

کل همکلاسیام گذاشتن حس کردم جاش خالیه😂😭

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام

هم کلاسیا ی من همه گذاشتن خودمم گذاشتم

منو که میبینی، ساده قد نکشیدم. هزار بار خوردم زمین و بلند شدم. به خاک  افتادم و ذله شدم. آره من مُردم و دوباره زنده شدم. جوانه کردم و شکوفه زدم.آره من ساده قد نکشیدم.

مگه دانشگاه کجا میری

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

نام آدم‌های بزرگ رو بر سر در دانشگاه و دانشکده‌هایی که حضور داشتند، می‌گذارند تا وجاهت و اعتبار به دانشگاه بدن و آدم‌های کوچک عکس خودشون تو دانشگاه و کارت دانشجویی و کارنامه‌شون رو پخش می‌کنند تا بابتش محترم و موجه شمرده بشن

فرقش خیلی زیاده!

کدوم دانشگاه میخونی حالا 

دانشگاه نسبتا معروفیه

واسه همین همه میذارن منم حس کردم جاش خالیه تو بیوم