2777
2789
ب خودش قسم نگاهم کنه😭ب قرآنش 😭😭خستم دیگ فک کنم فراموشم کرده😭 شرایطم خیلی بده

عزیز دلم خواهرم منم شرایطم خیلی بده 😭😭😭😭😭الهی که امشب هر دومون به حاجتمون بر سیم 

خسته نشوتوکل کن بهش

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهوزامام زمان 

ازدواج خوشبختی داداشم 

سلامتی همه پدرمادرا 

سلامتی بابامامانم 

سلامتی همه ادما 

سلامتی خونوادم عزیزام 

رسیدن به هدفم 

ادم خوبی بشم 

اون ادمی بشم که خدا دوست داره 

خوشبختی همهه جوونا 

هیچ پدری شرمنده خونوادش نشه 

پرپولی همه جیب ها 

شادی روح پدر عزیزم🥺

سلامتی خانوادم

مامان شدنم😍

هموار شدن راه زندگی خودم و همسرم که به سختی تلاش میکنیم 

بچه ها فقط اینکه من هرچه کردم نتونستم یکی و ببخشم و حلال کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اول شفای همه بیماران و سلامتی همه 

بعد روحیه مامانم برگرده و اینقد بخنده خسته شم همین :)

خدایا خستم ،خواسته زیادی ندارم درکل آرامش میخوام برای هممون ولی ..راضیم به رضای تو الهئ

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اول شفای همه بیماران و سلامتی همه  بعد روحیه مامانم برگرده و اینقد بخنده خسته شم همین :) خدای ...

الهی که غم راه دلت و گم کنه و زندگیت بشه سراسر آرامش و لبخند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

با عشقم ازدواج کنم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

الهی که غم راه دلت و گم کنه و زندگیت بشه سراسر آرامش و لبخند 

سپاس خواهر ،ان شاءالله واقعا دیگ خسته شدم نه برای خودم برای دل مامانم 

ان شاءالله هرچی از خدا بخواین براتون رقم بخوره

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

سپاس خواهر ،ان شاءالله واقعا دیگ خسته شدم نه برای خودم برای دل مامانم  ان شاءالله هرچی از خدا ...

انشاالله که همه‌ چیز درست میشه 🌷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادی روح پدر عزیزم🥺 سلامتی خانوادم مامان شدنم😍 هموار شدن راه زندگی خودم و همسرم که به سختی تلاش ...

ان شالله به همه حاجت های دلت تک تک برسیو یه خدایا شکرت از ته دل بگی

میدونم بعضی وقتا آدما در حقت کاری میکنن که اصلا نمیتونی از ته دل ببخشی منم مثل تو بعضیا یه حرفایی زدن یه کارایی کردن که کوهو آب میکنه و من بخاطر اون حرف هنوزم دلرم میسوزم ولی دیشب با خدا معامله کردم گفتم خدایا من میبخشم توام حاجت بزرگی که دارمو بده 

شما هم با خدا معامله کن اینطوری میتونی ببخشی

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔