خانوما خواهش میکنم کمکم کنین. من یک دختر ۴ ساله دارم از همسر سابقم. دوباره ازدواج کردم و دخترم با من و شوهر دومم می مونه. دیروز دخترم روی دیوار های خونه جدیدمون با ماژیک نقاشی کرده. شوهرم عصبی شده دعواش کرده زده بچمو . از سر کار برگشتم خونه دیدم صدای گریه دخترم میاد پای چشمش کبود و سیاهه. سمتش رفتم دیدم جیغ میزنه گریه میکنه کسی بره سمتش. بخدا قلبم داره از جا کنده میشه از ناراحتی. پسفردا وعده دیدار دخترم با پدر خودشه. اگه پدرش بفهمه، شوهرم رو زنده نمیزاره. روی دخترش حساسه. بخدا میکشتش. موندم چیکار کنم جنگ میشه. خواهش میکنم کمکم کنین
من رفتم سراغ شوهرم با داد و بیداد دعوا کردم باهاش ک این چه کاری بود تو کردی. گفت عصبی شدم دست خودم نبود و تو ک میدونی من ریحانه رو دوسش دارم... الان شوهرم سمت دخترم میره ک از دلش در بیاره دخترم گریه میکنه جیغ میکشه بخدا فقط ۴ سالشه دلم براش آتیش میگیره. با شوهرم دعوا کردیم رفت خونه مادرش.
درمون این جسارتا مرتیکه اینه که دخترتو ببری پزشکی قانونی و بگی که این آقا پدر بچه من نیست اما کتکش زده
میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنانمصنوعی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.