2777
2789

ترخدا بياين كمكم كنيد

من دوره هام سي روزست. امروز كه روز ١٤ دورمه رفتم سونو فولي ١٨ داشتم. حالا نميدونم كياقدام كنم براي بارداري. ميخوام همزمان با تخمك گذاري باشه كه احتمال پسر شدن بره بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب اقدام كنم يا فردا شبكيت هم اصلا خط نيوفتاده

معمول اینه که بیست بشه آزاد میشه ولی امروزم صبر کن فردا دوباره کیت بزن ببین پررنگ شده

منم با این روش جلو می رفتم ولی کیتا سردرگمم کردن

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم

خیلی احتمالش کمه. من یه ودیو دیدم واقعا دیدم دختر یا پسر داشتن دست خداست. اما دو روز قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمالش بیشتره. یه جدول چینی هم هست به اون توجه کنید.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یا چون سی روزه ست فردا به احتمال زیاد آزاد شه، صبح بعد اذان برو اقدام و بعدش پا نشو دو ساعتی

اگه خدا بخواد میگیره انشاالله

خیلی احتمالش کمه. من یه ودیو دیدم واقعا دیدم دختر یا پسر داشتن دست خداست. اما دو روز قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمالش بیشتره. یه جدول چینی هم هست به اون توجه کنید.

درسته عزیزم

منم پ س . می خواستم چون یه دختر داشتم، اول رفتم سر قرآن و برام یه آیه خیلی قشنگ اومد که یه پسر میدم برات به تاخیر نینداز!!! بعد رفتم سراغ این راهها

يعني هم امشب اقدام كنم هم فردا؟كلا قبل تخمك گذاري اقدام بهتره باشه يا بعدش؟

من ماه اول بلافاصله بعد آزاد شدن اقدام کردم فولی هم بیست بود نگرفت، ماه بعدش سه تا داشتم ۲۰،۲۲،۱۸ که شش صبح ساعت شش اقدام داشتم و عصر ساعت ۵ آزاد شد و همون روز گرفت. چون یکبار اقدام کردیم نه بیشتر

[QUOTE=42629257]يعني هم امشب اقدام كنم هم فردا؟كلا قبل تخمك گذاري اقدام بهتره باشه يا بعدش؟[/

من جای تو بودم فردا صبح اقدام می کردم.....می تونی یبارم شوهرت رو تقویت کنی و روز بعد آزاد شدن اقدام کنی

منم این ماه میخورم اقدام کنم به دختتردارم دوست دارم این سری آگه خدابخواد پسر شه ولی به هیچ کدوم ازاینرو رژیم ها اعتقاد ندارم فقط از خدا بخوا

خداوندا تکیه بر لطف تو دارم نامیدم نکن