2777
2789
عنوان

قرار اول ✨️🥲🥲🥲😍😍🥺🦋

467 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها راستشو بخاین تا حالا یکبارم سر قرار نرفتم مدت ۱ سال و خورده با یه پسر آشنا شدم این مدت که باهاش حرف زدم متوجه شدم که خیلی پسر خوبیه امشب باهاش حرف زدم قرار شده فردا بیاد همدیگه رو ببینیم من خیلی استرس دارم در حدی که امشب نتونستم شام بخورم لطفا کسایی که این تجربه رو داشتین راهنماییم ام کنید چه کارهایی کنم چه کارهایی نکنم خودم آرایش کنم یا برم آرایشگاه بگم یه میکاپ ملایم برام بزنه اینم بگم که قصدمون ازدواجه اگر خدا بخواد .تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارایشگاه که اصلا نرو چخبره قرار اول 

یه ارایش ملیح ساده با تیپ معمولی نه زیادی رسمی و نه جلف 

عادی باش 

مهربون باش 

کلا سعی کن خودت باشی 

زیر ۱۸ سال که نیستی ؟ 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

اصلا استرس نگیر

البته طبیعیه منم استرس داشتم😂

من فقط یه تینت‌ لب زده بودم و یکم ریمل

هرچی ساده تر بری بهتره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اول باهاش آشنا شو بعد بگو قصدمون ازدواجه . از اول با این دید بری جلو میبازی

این مدتی که باهم بودیم هم تماس تصویری داشتیم هم حرف و اینا ،یطوری به شناخت نسبی رسیدیم از هم عزیزم 

نه عزیزم ۲۲سالمه

هم سنیم منم تا حالا دیت نرفتم و همه براشون عجیبه 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !