2777
2789

سلام بچه ها کت وشلوار مشکی بگیرم با کیف سبز

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

یا این البته با ست مشکی

چون شلوار سفید نمی تونم بپوشم

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم سوالمه کت شلوار مشکی بخرم کیف و کفشم چه رنگی باشه چون گندمی ام هررنگی بهم نمیاد

فعلا کسی نیست😢

وای منم سوالمه کت شلوار مشکی بخرم کیف و کفشم چه رنگی باشه چون گندمی ام هررنگی بهم نمیاد

خب سبز 

ولی دومی اوکی نیست به نطرت؟

چرا دومی قشنگتره  ولی من گندمی ام سفید بهم نمیاد  اولی با چه رنگ شالی ست کنم 😐

سبز

و کیف سبز

اسی کت بلیزر ب رنگ مشکی و کرم باهاش میتونی ستای زیادی بزنی و هم استایل رسمی هم کژوال میش زد

تاپیک یکی مونده ب اخرم اموزش استایل

استایل شخصی خودتو پیدا کن بر اساس فرم بدنت ایتمارو انتخاب کن

سبک شخصی داشته باش بعدا کم کم اموزشای بیشتری میزارم

...
اسی کت بلیزر ب رنگ مشکی و کرم باهاش میتونی ستای زیادی بزنی و هم استایل رسمی هم کژوال میش زد تاپیک ی ...

میشه لطف کنی تاپیک نطر سنجیم بیای لطفا