2777
2789
عنوان

چرا هیچکس جوابمو نمیدههههه

63 بازدید | 5 پست

برای افطار 

همسرم قبلش هی می‌گفت من تورو میذارم برمی‌گردم محل کارم ساعت ده میام 

هی اصرار کردم بین جمع خانوادت راحت نیستم گفت نمیتونم سرم شلوغه و این حرفا 

بعد منو گذاشت اومد تو گفتم نمیری ؟ گفت نه دیگه حال ندارم برگردم 

بعد دوباره امشب جایی دعوت بودیم از اقوام من بهم گفت من افطار کردم وقت نمیکنم بیام 

بعد یهو گفت دارم میام از بابات هم می‌خوام یه چیزی بگیرم برم تورو هم ببینم ...با اینکه می‌گفت غذا خوردم ولی اومد تو شام هم خورد رفت 

حس بدی دارم انگار برای حرفم ارزش قایل نیست 

بهش هم میگم میگه چرا الکی ناراحت میشی :(

قبلا اصلااااا اینطوری نبود 

دوروزه اینطوری شده 

بهش هم میگه مسخره می‌کنه میگه پس اگه دیگه گفتم جایی نمیام دیگه نمیام

این مشخصه از تنبلیشه تا ارزش قائل نشدن 

اول حسش نمیاد بعد چون تو میری 

تو عمل انجام شده قرار می‌گیره میاد 

حساس نشو

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشخصه از تنبلیشه تا ارزش قائل نشدن  اول حسش نمیاد بعد چون تو میری  تو عمل انجام شده ...

آخه قبلا اینطوری نبود اصلا 

حتی بدترین کارها و حتی اگر ذلشم نخواست وقتی دیده من اونجا حضور داشتم یا اثری از من اونجا هست خودشو می رسوند 

دوروزه عوض شده

آخه قبلا اینطوری نبود اصلا  حتی بدترین کارها و حتی اگر ذلشم نخواست وقتی دیده من اونجا حضور داش ...

خب تنبلی همینه گل 

مخصوصا دوران ماه رمضون 

یه آزمایش هم بده خوبه

ببین عزیز یه قانون رو تو ذهنت داشته باش

تا یه رفتاری بین ۷ تا ۱۰ روز طول نکشیده 

به عوض شدنش نسبت نده 

ممکنه فکرش مشغول باشه 

یا کم خوراک شده باشه 

یا کسی چیزی گفته باشه 

یمدت روش تاثیر موقت بذاره 

ولی اکر همون اول حساس بشی ممکنه طرف یا لج کنه کلا همین مدلی توش زمینه شه 

یا تلقین کنه شاید همینم و عادت کنه 

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.