2777
2789
عنوان

بع همسر آیندم چی بگم درباره سایت😪😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 105 پست

حالا شوهر دست بع نقد داری؟بزار برسی کربلا بعد خاکشو بزن تو سرت.نه به باره نه به داره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄🙄🙄خوبی؟

اکثر ماهایی ک اینجاییم همسرامون میدونه و مشکلی هم نداره

تو از الان استرس شوهر آیندتو داری ک نکنه سوبرداشت کنه از سایت؟یعنی حاضری با کسی باشی ک شکاکه؟؟؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

واقعا داری اعصابم رو خرد می‌کنی. اگه خواستی ازدواج کنی حتما به مشاور مراجعه کن. الان فقط آدمی که ت ...

باشه ببخشید..برید افطار..قبول باشه🤚😶

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

من سه ساله عضوم شوهرم نمیدونه این از الان عزا گرفته بعدا به شوهر آیندش چی بگه😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از ۹۸ دارم میخونم

خوب بابت خونونم باید جواب بدی.خوبی سرت به جایی نخورده؟گرفتی مارو یا واقعی هستی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بهش بگی شاید بتونه ببخشه اما نمیتونه هرگزززز فراموش کنه این کارتو خیلی کار بدی کردی 

صدردصد

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
خانم ها ایشون کاربر آقاست    

خداروشکر نوشتم😶