2777
2789

همه چیو میخاد بزور بچپونه تو دهنم دیشب شیر خوردم نیم ساعت بعدش منو مجبور میکنه کباب بخورم خسته شدم دیگه اخلاق هم نداره بهش میگم نمیخورم میگه به جهنم🥹

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بعد از زایمان اذیت میکرد آدم باید شانس داشته باشه

آره والا🥲حیف اونهمه دردی که کشیدم

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
کباب نخور یبس میشی  شیرم نخور سردیت میشه  تا ده روز رعایت کن

بخاطر همون دارم اینکارو میکنم نمیخورم دیگه اینم فکر میکنه دارم ناز میکنم یکی نیس بگه نه که خیلی نازمو میکشی

بخاطر همون دارم اینکارو میکنم نمیخورم دیگه اینم فکر میکنه دارم ناز میکنم یکی نیس بگه نه که خیلی نازم ...

خب بهش بگو 

اگه سزارین کردی سوپ گرم آبگوشت 

عرق نعنا و نبات 

گرمی و آبکی بخور 

کباب اصلا مناسب زائو نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزایی ک برات خوبه رو خودت درخواست کن نزار ابتکار به خرج بده چیزی ک برات خوب نیست رو بیاره ک مجبور باشی بگی نه و لج کنه 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

شما بیشتر ب لجبازا مبخوری و گرنه دست شوهرت درد نکنه

اخه تو بگو کی با شیر کباب میخورع؟