2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصور کن زمانی که هنوز ایفون ۱۳نیومده بود توجمع با اعتماد بنفس کامل از ایفون ۱۴حرف زدم و واقعا مسخرم کردن 😭

الانم یادم میارن 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

سوتی خودم اینه که خالم رو صندلی نشسته بود گفتم مامان من خوابم میاد 

شاید باورتون نشه اما من دوبار این کلمه رو گفتم و مامانموبه جا خالم دیدم

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

سوتی خودم اینه که خالم رو صندلی نشسته بود گفتم مامان من خوابم میاد  شاید باورتون نشه اما من دو ...

یکی دیگشم اینه خالم زنگ زد گفت سلام گفتم مرسی گفت کار نداری گفتم سلامتی شما چه خبر😂

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

تو چت ب رفیقم خاسم بگم نتت خرابه ؟ گفتم ننت خرا...بع؟؟ بدبخ خندید گف نه بخدا ننم از اوتاش نی😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
یکی دیگشم اینه خالم زنگ زد گفت سلام گفتم مرسی گفت کار نداری گفتم سلامتی شما چه خبر😂

ترکیبی زدی 😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

من واس خودم یادم نیس

اما مادرشوهرم 

بله برون خواهرشوهرم بود بعد شوهرخاله داماد رفته بود دسشویی اینم نمیدونس که دسشویی کسی هست دسشوییم جوری بود که چندنفراز مهمونا داخلش رو میتونستن ببینن بعد صدای اهنگم بالا بود مادرشوهرمم نمیشنید که ما بهش میگیم نرو داخل کسی هست اینم هی درو باز میکرد یهو دید داخل کسی نشسته اومد اینور درو بست

حالا جمعیت رو به دسشویی درحال ترکیدن از خنده بودن.منکه خودم اشکم سرازیر بود 

میگفتم مرده از دسشویی در نمیاد دیگه ولی با سری پایین اومد بیرون