2777
2789

من هرجوری میگیرم خییلییی بد میشه ....😢

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا بد عکسم یعنی جوری که تو یه عکس خوب میوفتم ذوق مرگ میشم تا یه ماه همش نگاش میکنم سریع هم میزارم تو اینستا 😂😂😂

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

عزيزم بايد ارايش خوب داشته باشي 

نور مناسب داشته باشي ترجيحا نور بيرون ميتوني جلوي پنجره عكس بگيري 

خوشگل ترين زاويه ي صورتتو پيدا كن 

موقع عكس گرفتن نفستو حبس كن و چونتويكم بده حلو

پریسا چونمو دادم جلو مثل اون مرد تو بره ناقلا شدم 😂

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

سی و دوتا دندون ندارم من بعد مشکل اصلیم همین دندوناس خیلی میزنه بیرون در حالت عادی خوبما دندونامم ریزه خرگوشی نیست ولی میخندم شبیه خون آشام میشم 😂😂😂😂

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

من دندونام خرگوشی مگه دندون خرگوشی چشه😭😭

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄