2777
2789
عنوان

دوستان متاهل یه سوال دارم

702 بازدید | 39 پست

ببخشید دوستان من یه سوال دارم یه خانم موقعی که مثلا یه جایی ازبدنش درد گرفته ومیدونه که درد عصبیه.همسرش میبینه ومیگه بریم دکتر خانم میگه نه همسرش میگه اگرنمیای پس تحمل ودرد بکش

به نظرشما حرفش درسته یا خانم باید ناراحت بشه

واینکه چی باید میگفت یاچکارمیکردتاخانم آروم بشه?

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مرد باید خودش رو جِر بده خودش رو بکشه همسرش ببره دکتر

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من قطعاً اینجور صحبت کردنو دوست ندارم همسر من هم می‌دونه و تا حالا خدا را شکر اصلاً از این حرفا نزده که بهش گوشزد کنم قطعاً زن ناز داره و بعد نازشو کشید و این وظیفه همسره

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤

دوستان ببخشید اینجا میگم من رابطه خوبی با مادرم نداشتم که ازش این سوالا بپرسم 

من 17 سالمه و یه ساله ازدواج کردم شوهرم 8 سال ازم بزرگتره و شغلش رادیولوژیه همسرم آدم خوبیه 

اما یه مشکل هست اینکه موقع رابطه همسرم همش پاهامو معذرت میخوام  میبوسه من پاهام کوچیک و نرمه عین بچهاست

از این کارش عذاب وجدان میگیرم دست خودم نیست 

مثلا میبوسه و لیس میزنه تا میاد بالا 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

حقیقتا چند سالتونه ک این مساله انقدر براتون مهمه؟

من ۳۲ سالمه سوال دوستمه ولی من خودم میگم یه مقدار حق داره خب مرد باید توجه کنه دیگه

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"