من ٢٤ هفته ام خيلي تكوناي بچم زياده اصلن جرات خوابيدن ندارم تا به پهلو ميخوابم مياد اينقدر تو پهلوهام ميزنه كه حس ميكنم دارم لهش ميكنم اخه چي از جون من ميخاد اين جوجه تكوناش از بس زياده اذيتم ميكنه چكار كنم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش پسر منم اینطور بود. الانم فعالیتاش خیلی زیاده. تکون های کم نگران کننده است. ماههای آخر تکونها رو از روی پوست شکم هم میشه تشخیص داد.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
دختر یا پسر فرقی نمیکنه. معمولا هفته 18 تا 24 احساس میشه. بچه اول معمولا دیرتر فهمیده میشه. من تکونای پسرمو تقریبا ماه 6 احساس کردم.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نگين جان بچه اول تكوناش خيلي دير احساس ميشه مخصوصا اگه دختر باشه من دختراوليم تا ٥ماهگي كوچكترين تكوني حس نكردم ولي دو تاي بعدي از چهل روزگي نبض زدنا شروع شد